Vahva karpalo, 16.4 g

30 kapselia
Vahva karpalo, 16.4 g
30 kapselia
20,95 €
( 1 277,44 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon
Karkoita kirvely ketterästi!

”Biomedin Vahva Karpalo on todella toimiva valmiste virtsatietulehduksen hoitoon. Suosittelen!"

- Tiina

Yksityiskohdat

Tässäpä hyvinvointiti tueksi karpalon ja kahdeksan eri maitohappobakteerikannan yhdistelmä, jonka avulla pyritään vähentämään toistuvien virtsatieinfektioiden riskiä.

Tämän tuotteen sisältämän karpalon on todettu edistävän virtsateiden terveyttä ja lisäävän vastustuskykyä. Karpalo sisältää myös runsaasti antioksidantteja, jotka tukevat terveyttäsi varsin monipuolisesti.Biomedin Vahvassa Karpalokapselissa on kahdeksan eri probioottikantaa joilla jokaisella on oma tehtävänsä.

Annostus: 1 kapseli / päivä. Pakkaus sisältää 1 kk:n annoksen.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kapselia
  • EAN: 6417152000040
  • Ainesosat: Ainesosat: Standardisoitu karpalouute, L. Acidophilus, L. Rhamnosus, B. Bifidum, S. Thermophilus, L. Casei, L. Plantarum, B. Breve, L. Lactis, piidioksidi, magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa. Vaikuttavat aineet (1 kapseli): Karpalouute, 500 mg, L. Acidophilus, 625 milj., L. Rhamnosus, 625 milj., B. Bifidum, 625 milj., S. Thermophilus, 625 milj., L. Casei, 625 milj., L. Plantarum, 625 milj., B. Breve , 625 milj., L. Lactis, 625 milj.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
  • Ominaisuudet: laktoositon