Vadelmanlehti, kuivattu, 15 g

Vadelmanlehti, kuivattu, 15 g
3,25 €
( 216,67 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen villi
Mukavan makoisa yrttiteeaines.

Yksityiskohdat

Kotimaisesta, villistä luonnosta ammattitaidolla ja suurella sydämellä kerättyjä vadelmanlehtiä, jotka ovat suosittu yrttiteen perusaines.

Vadelmanlehdistä voi valmistaa yrttiteetä, joka laittaa ruuansulatukseenkin vipinää.
Vadelmanlehti maistuu mainiolle ja toimii terveyden tukena myös kuukautisten aikana.

Vadelmanlehdellä saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 113007
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vadelmanlehdet

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Yrtit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen, villi