Vadelmaeliksiiri, 30 ml

30 ml
Vadelmaeliksiiri, 30 ml
30 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luonnonkosmetiikka

Vitamiinipitoinen tehoseerumi!


Yksityiskohdat

Tässä todellinen tehoseerumi ihollesi. Pääraaka-aineena toimii runsaasti vitamiineja ja omega 3 ja 6 -rasvahappoja sisältävä vadelmansiemenöljy. 

Syväkosteuttaa ihoa ja antaa iholle kimmoisuutta ja hehkua! Tässä vitamiinipitoisessa tehoseerumissa yhdistyy vadelmansiementen ja villivadelman lehtien parhaat ominaisuudet jotka syväkosteuttaa ihoa ja vahvistaa sen kimmoisuutta antaen sille samalla voimaa ja hehkua. Pääraaka-aineena toimiva vadelmansiemenöljy sisältää paljon rasvahappoja ja erityisen paljon Omega 3 ja 6 rasvahappoja. Lisäksi vadelmansiemenissä on korkea E-vitamiinipitoisuus, joka tekee eliksiiristä erittäin hoitavan ja uudistavan.

Soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, väsyneelle iholle, jossa ikääntymisen ensimerkit alkavat jo näkyä.

Cosmos Organic -sertifioitu (Ecocert)

100% luonnollista, 85% luomua

Käyttöohje: Käytä muutama pisara kostealle iholle DABBA kukkaisveden jälkeen.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 30 ml
  • EAN: 4751019160266
  • Ainesosat:

    Rubus Idaeus (Raspberry) seed oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) seed oil*, Squalane, Rubus Idaeus (Raspberry) leaf extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) leaf extract*, Aroma */** *Luomutuotantoa , ** Luomu eteerinen öljy 100% luonnollista/ 85 % luomua

  • Alkuperämaa: Latvia
  • Tuotetyyppi: Kasvoseerumi
  • Ominaisuudet: laktoositon, luonnonkosmetiikka