Vaahterasiirappivohvelit, 175 g

Vaahterasiirappivohvelit, 175 g
3,35 €
( 19,14 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Teen toveriksi, kahvin kaveriksi.

Yksityiskohdat

Huikean herkullisia luomuvohveleita, joissa pehmeä vaahterasiirappitäyte. Nämä vohvelit maistuvat mitä mainioimmin myös perheen pienimmille. Vinkki: laita vohveli hetkeksi kuuman kahvi- tai teekupposen päälle kanneksi. Näin saat ihanan pehmeän ja lämpimän vohveliherkun kupposellisen kera nautittavaksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5032722300330
  • Ainesosat: Ainesosat: vehnäsiirappi*, vehnäjauho*, margariini* (kasviöljy ja -rasva (hydrogenoimaton), soijalesitiini (non-GM), happamuudensäätöaine: sitruunahappo), vaahterasiirappi* (8%), soijajauho*, maissimallassiirappi*, soijalesitiini (non-GM), kaneli*, merisuola, sodium bicarbonate. * = luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Vohvelit
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen