Uudistava vartaloöljy, Skin Saviour, 100 ml

Uudistava vartaloöljy, Skin Saviour, 100 ml
26,95 €
( 269,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Elvytä väsynyt iho virkeäksi!

Yksityiskohdat

Tämä uudistava ja virkistävä vartaloöljy on aivan erityisesti luotu elvyttämään aikuiseen ikään ehtinyttä ihoa. Se onkin kerrassaan ihanteellinen iholle, joka on altis arpeutumille ja venymäjäljille.

Hemmotteleva ihoöljy sisältää luomulaatuista ruusunmarjaöljyä ja paljon bioretinolia, joka tukee solujen uusiutumista ja parantaa arpeutunutta ihoa. Tehokas valinta ihanan ihoasi uudistamiseen - testaa ja totea teho!

Korkealaatuinen ja ylellinen Evolve Organic Beauty -luonnonkosmetiikkasarja on varsin kattava kimara tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa.

Evolve-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Tuotteet valmistetaan suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus.

Kaikki Evolve-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla.

Evolve Organic Beauty -luonnonkosmetiikkasarja onkin mitä mainion valinta päivittäiseen käyttöön. Me Ruohonjuuressa suosittelemme tätä sarjaa koko sydämestämme!

Lisätiedot

 • EAN: 5060200048092
 • Ainesosat: INCI:
  INCI: Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil*, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil*, Citrus Reticulata (Mandarin) Peel Oil*, Tocopherol, d-Lemonene.

  * = luomulaatuinen ainesosa

  100% Luonnollisia raaka-aineita
  99,6% Luomutuotettuja raaka-aineita
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Anti-age, Vartaloöljyt
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen