Uudistava tehokuuri (ihokuuri 04), 40 ml

Uudistava tehokuuri (ihokuuri 04), 40 ml
80,00 €
( 2 000,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Kiinteyttää ja elvyttää ikääntyvää ihoa

Yksityiskohdat

Dr. Hauschka -sarjan Uudistava tehokuuri (jonka entinen nimi on Ihokuuri 04) on kehitetty erityisesti aikuisen ja ennenaikaisesti vanhenevan ihon tarpeisiin. Ihokuuri kiinteyttää ja elvyttää ihoa sekä säilyttää riittävän kosteustasapinon ihossa.

Valmistaakseen tasapainottavan ihokuurin, WALA:n tuotekehittelijät hyödynsivät laajaa tietämystään ihosta ja sen luonnollisesta uusiutumisesta. Seoksessa yhdistyvät tarkoin valikoidut luonnon raaka-aineet rytmisesti uutettuna: elinvoimaa iholle antavat mustan turmaliini-kiven mineraali ja meripihka, kulta uudistaa ihoa, lääkeyrtit valkoinen lilja ja masmalo kosteuttavat, neidonhiuspuu- ja oliivinlehtiuute vahvistavat ihoa ja royal jelly, luonnollinen mineraalisuolavesi Bad Bentheim terveyskylpylästä Saksasta sekä santelipuun uute tasapainottavat.

Miten ihokuuria käytetään? Tasapainottavaa ihokuuria käytetään 28 päivän kuurina, neljä kertaa vuodessa.


Iltaisin: Käytä Ihokuuria puhdistuksen jälkeen, mutta älä lisää mitään voiteita iholle yöksi.

Lisätiedot

  • Ainesosat: Aqua, Santalum Album Distillate, Sales, Parfum, Lilium Candidum Extract¹, Ginkgo Biloba Extract¹, Olea Europaea Leaf Extract¹, Crataegus Monogyna Extract¹, Althaea Officinalis Leaf Extract¹, Gold¹, Amber Powder¹, Tourmaline¹, Royal Jelly¹, Mel¹. ¹ rytmisesti uutettuna
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Ihokuuri
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka