Unia Mint-tabletit

100 tablettia
Unia Mint-tabletit
100 tablettia
19,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Matkalippusi höyhensaarille…

Yksityiskohdat

Bioteekin Unia Mint on melatoniinia sisältävä ravintolisä. Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus.

Melatoniini nopeuttaa aikaerorasituksesta eli jet lagista toipumista ja edistää unentuloa. Melatoniini onkin monelle mainio matkalippu Höyhensaarille - ja taatusti lampaiden laskemista tehokkaampi tapa livauttaa itsensä suloisiin uniin.

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg (1 tabl.) melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Melatoniini auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Vaikutus saavutetaan ottamalla vähintään 0,5 mg (1/2 tabl.) melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Unia Mint on hyvänmakuinen, hammasystävällinen imeskelytabletti. 1 tabletti sisältää 1 mg melatoniinia.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 100 tablettia
  • EAN: 6413620117500
  • Ainesosat: Ainesosat: Ainesosat: Makeutusaineet (mannitoli, ksylitoli), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), melatoniini, aromi.

    Makeutettu mannitolilla ja ksylitolilla, liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
    Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Univaivoihin
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon