Ubikinoni, koentsyymi CoQ10, säästöpakkaus

100 kapselia
Ubikinoni, koentsyymi CoQ10, säästöpakkaus
100 kapselia
37,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton sokeriton vegaaninen
Lisätarmoa taipaleellesi ubikinonista!

Yksityiskohdat

Ubikinonia nautittuasi havaitset toden totta, miten energisyys lisääntyy ja jaksaminen paranee. Ei olekaan ihme, että ubikinoni onkin saavuttanut suuren suosion niin virkeyden lisääjänä, kuin sydänterveyden, aivojen ja solujen hyvinvoinnin buustaajana. Testaa ja totea terhakoittava teho! 

Tässäpä siis terveytesi tueksi ravintolisä, joka sisältää luonnollista ubikinonia (koentsyymi Q10), joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Ubikinonin nauttijalla energiaa piisaa kuin pienessä kylässä!

Ubikinoni eli koentsyymi CoQ10 on rasvaliukoinen molekyyli, joka esiintyy ihmisen elimistön kaikissa soluissa. Ikääntyminen, sairaudet ja tietyt lääkkeet vähentävät ubikinonin biosynteesiä.

ANNOSTUS: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella lapsille tai raskaana oleville henkilöille.

Tässä pakkauksessa on 100 kapselia laadukasta ubikinonia. 
Ravintosisältö/ 1 kapseli: Ubikinoni CoQ10 100 mg.

Puhas + ubikinoni on pakattu hydroksipropyylimetyyliselluloosakapseliin, joten se sopii myös vegaaneille. Tuote ei laisinkaan sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Eikä siihen ole ympätty myöskään sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

 

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

 

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. 

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 100 kapselia
 • EAN: 430050001360,6430050001360
 • Ainesosat:

  Ubikinoni CoQ10, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

  Ei ollenkaan sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Eikä myöskään sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, eikä makeutusaineita.

  Sopii kasvissyöjille oikein oivallisesti.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Ubikinoni
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, sokeriton, vegaaninen