Ubikinon Q10

60 kapselia
Ubikinon Q10
60 kapselia
26,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Terve sydän ja energinen olo kaiken ikää!

Yksityiskohdat

Tri Tolosen Ubikinon, 100 mg on ravintolisä, joka antaa energiaa ja suojaa sydäntä.

Ubikinonia nautittuasi havaitset toden totta, miten energisyys lisääntyy ja jaksaminen paranee. Ei olekaan ihme, että ubikinoni onkin saavuttanut suuren suosion niin virkeyden lisääjänä, kuin sydänterveyden, aivojen ja solujen hyvinvoinnin buustaajana. Testaa ja totea terhakoittava teho!

Ubikinoni on välttämätön vitamiinien kaltainen yhdiste, joka tuottaa energia solujen pienoisvoimalaitoksissa, mitokondrioissa. Ubikinonia saadaan pieniä määriä ravinnosta, eritoten sisäelimistä (maksa, munuaiset) ja lihasta.

Ubikinonilla on tärkeä merkitys solujen energian tuotannossa ja sillä tunnetaan myös antioksidanttinen vaikutus, joka estää vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. Ubikinoni voi siis hidastaa ikääntymistä ja siihen liittyviä rappeumasairauksien esiintymistä.

Elimistö muodostaa ubikinonia maksan toimesta, mutta ikä sekä sairaudet vähentävät ubikinonin tuotantoa.

Ihmisen veren ubikinonipitoisuus on suurimmillaan 20-vuotiaana, jonka jälkeen se vähitellen pienenee. 40-vuotiaana vähennystä on 30 %, 60-vuotiaalla 50 % ja 70-vuotiaalla jo 75 %.

Kun seerumin ubikinonin pitoisuus vähenee alle 50 µg/ml:aan, alkavat sydänlihas- ja aivosolut rappeutua. Sitä voidaan ehkäistä nauttimalla ubikinonia päivittäin ravintolisänä.

Annostusohje: 1-2 kapselia päivässä.

Tässäpä siis terveytesi tueksi ravintolisä, joka sisältää luonnollista ubikinonia (koentsyymi Q10), joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. 

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
  • EAN: 6416771013509
  • Ainesosat: Ainesosat: Auringonkukkaöljy, ubikinoni, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), värit (rautaoksidit).
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Ubikinoni
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon