Tyyni-sitruuna juomajauhe, 250 g

Tyyni-sitruuna juomajauhe, 250 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Rauhaa ja elinvoimaa.

Yksityiskohdat

Rauhalliset päivät – rauhalliset yöt

Sitruunanmakuinen Tyyni-rentoutumisjuoma antaa luonnollista rauhaa sekä elinvoimaa. Kurpitsansiementen sisältämä luonnollinen aminohappo L-tryptofaani on tarpeellinen aivojen välittäjäaineiden serotoniinin, noradrenaliinin ja melatoniinin muodostukselle. Luonnollisista lähteistä saadut aminohapot imeytyvät tehokkaammin ja vaikuttavat pienempinäkin pitoisuuksina synteettisiä tehokkaammin. Myös niiden vaikutus tehostuu luontaisesti niinä vuorokaudenaikoina kun elimistö niitä tarvitsee.

- tukee niasiinin avulla hermoston normaalia toimintaa sekä luuston, hiusten ja ihon hyvinvointia
- vitamiini B6 tukee normaalia psyykkistä toimintaa sekä edistää hormonitoiminnan säätelyä ja raudan imeytymistä

Käyttö:

Tyyni-juomajauhetta voit käyttää kiireisissä ja haastavissa elämäntilanteissa tarpeen mukaan aamuisin, päivisin ja erityisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa ilman sivuvaikutuksia.

Säilytys

kuivassa ja viileässä. Pakkaus sisältää kuivausainepussin (silicageeliä, ei syötäväksi) Orgaanisten ainesosien vuoksi tuote-erien väri voi vaihdella. Tyyni-juomajauhe ei sisällä keinotekoisia väriaineita, säilöntäaineita, hiivaa tai maitotuotteita.

Käyttöohje:

Lisää 1–2 mittalusikallista haluamaasi määrään kuumaa tai kylmää maitoa tai kasvimaitoa. Sekoita hyvin, jotta jauhe ei laskeudu pohjalle. Pakkaus sisältää mittalusikan.

Tuote voi aiheuttaa uneliaisuutta, joten sitä ei tule käyttää ennen ajoneuvon tai työkoneen kuljettamista yöaikaan. Jos olet raskaana, imetät tai käytät säännöllisesti reseptilääkettä, kysy lääkärin neuvoa ennen tuotteen käyttämistä.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 6417152000187
  • Ainesosat: Ainesosat: luonnonmukaisesti tuotettu kurpitsansiemenjauhe, rypälesokeri, luontainen sitruuna-aromi, riisitärkkelys, guaarikumi.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Ravintojuomat
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen