Tyrnitäysmehu (tyrnimehu), 350 ml

Tyrnitäysmehu (tyrnimehu), 350 ml
10,65 €
( 30,43 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Tymäkkä terveysmehu!

”Olen suositellut kotimaisia marjajauheita ja tyrnitäysmehuja, varsinkin talvisin. Flunssa lyhenee marjamehuilla."

- Raija“Tyrni saa sukat pyörimään jaloissa! Kun tyrniä juo, voi todeta heti sen voiman. Ihana, vahvan oranssi, herättävä supershotti aamuun.”

- HannaTyrnitäysmehu on vitamiinipommi. Kirpsakka shotti avaa silmät uuteen aamuun ja tunnet itsesi välittömästi valmiimmaksi!

- Riina

Yksityiskohdat

Kylmäpuristettu ja pastöroitu makeuttamaton kotimainen tyrnitäysmehu Raitaniemen marjatilalta. Varsinainen voimatuoja, viettelevä vitalisoija, joka railakkaalla raikkaudellaan saa aamun alkamaan aurinkoisesti.

Tutkitusti tyrnin (Hippophae rhamnoides) on todettu paitsi parantavan immuniteettiä myös tekevän hyvää ihon kunnolle, ruuansulatukselle ja verisuonten terveydelle.

Raitaniemi on keskisuomalainen perheyritys, jonka toimintaperiaatteena on tuottaa marjoja ilman kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Marjatila Raitaniemi on keskittynyt marjojen viljelyyn luonnonmukaisesti ja se jatkojalostaa marjatilan marjoista laadukkaita ja maukkaita mehuja sekä marjajauheita.

Tiedäthän myös sen, että tyrnikään ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6420616471058
  • Ainesosat: Ainesosat: Tyrnimarja (100%). Laimennettavaa.

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hedelmä- ja marjamehut
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen