Tyrnitäysmehu, 500 ml

Tyrnitäysmehu, 500 ml
9,65 €
( 19,30 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Tyrnimehu viettelee ja vitalisoi!

Yksityiskohdat

Pelkkää luomulaatuista tyrniä pitää sisällään tämä mahtava makunautinto! Todella täyteläiseltä maistuva, luonnollisen luonteikas tyrnitäysmehu sopii juotavaksi sellaisenaan tai laimennettuna.

Tyrni on viettelevä vitalisoija, joka saa ruuansulatuksesikin kukoistukseen! Vastustuskykyäkin lisäävä tyrnimehu on hyväksi myös verisuonten terveydelle. Helppokäyttöinen ja maukas tyrnimehu antaa aamutuimaan kulautettuna virkistävän alun uudelle päivälle. Monipuolisesti vitalisoiva tyrni onkin varsin fiksu valinta. Maista ja innostu itsekin!

Tutkitusti tyrnin (Hippophae rhamnoides) on todettu paitsi parantavan immuniteettiä myös tekevän hyvää ihon kunnolle, ruuansulatukselle ja verisuonten terveydelle.

Kaskein Marjan metkat mehuelämykset pelmahtavat pöytääsi suoraan pohjoisen luonnosta, kylmäpuristettuina, hellävaraisesti käsiteltyinä. Näissä lisäaineettomissa liehittelijöissä kaikki terveyttä tukevat ainesosat ovat visusti tallessa!

Tämänkin mahtavan marjatuotteen on suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattiatidolla valmistanut Kaskein Marja Oy. Kaskein Marja on vuodesta 1981 saakka marjaisia makunautintoja taikonut, luonnontuotteiden jalostamiseen erikoistunut yritys, joka toimii Etelä-Karjalassa, Lappeenrannan Selkäharjussa.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla myös kosolti hyvinvointiasi edistäviä vaikutuksia - mutta juuri tähän saumaan emme voi kertoa niistä enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6427401259006
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Luomutyrnitäysmehu 100%
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hedelmä- ja marjamehut
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen