Tyrnismoothie, 200 ml

Tyrnismoothie, 200 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Tyrmäävä tyrnismoothie!

”Tyrnismoothie on ihanan raikas ja ravitseva. Varsinkin nyt kesällä loistava aurinkosmoothie, sillä se sisältää porkkanasosetta ja tyrnimehua, jotka ravitsevat ihoa.”

- Hanna

Yksityiskohdat

Lapin Marian kotimainen tyrnismoothie sisältää vain marjaa ja hedelmää. Ei lisättyä sokeria tai muita lisäaineita! Tuote on koostumukseltaan täyteläinen ja pehmeä! Ihanan terhakka terveyssmoothie tuo pirteyttä päivääsi!

Tutkitusti tyrnin (Hippophae rhamnoides) on todettu paitsi parantavan immuniteettiä myös tekevän hyvää ihon kunnolle, ruuansulatukselle ja verisuonten terveydelle.

Tiedäthän myös sen, että tyrnikään ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430037230127,6430037230134
  • Ainesosat: Ainesosat: omenamehu tiivisteestä*, banaanisose*, porkkanasose*, tyrnimehu*. *=Luomulaatua.
    Säilytettävä viileässä.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Smoothiet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen