Tyrnirouhe, 80 g

Tyrnirouhe, 80 g
7,99 €
( 99,88 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu maakunta vegaaninen
Varsinainen C-vitamiinipommi tukee terveyttäsi.

“Tyrnirouhetta on helppo ripotella puuron, rahkan tai vaikkapa smoothien joukkoon. Tyrnirouhe on hyvänmakuinen antioksidanttipommi”

- Mariel“Todella helppo tapa saada päivän vitamiinit. Voi lisätä esim. myslin, jogurtin tai smoothien sekaan.”

- Hanna“Helposti tymäkkää antioksidanttipitoista tyrniä. Käytän päivittäin jogurtin seassa! Ravintorikas ripoteltava!”

- Mari

Yksityiskohdat

Tyrni on viettelevä vitalisoija, joka tekee hyvää niin verisuonten kuin ruuansulatuselimistönkin terveydelle! Helppokäyttöinen ja maukas tyrnirouhe antaa aamupuuroon ripoteltuna terveellisen ja virkistävän alun uudelle päivälle. Maukas, terveyttä tulvillaan oleva tyrni on herkullinen ja ravinteikas lisä ruokavalioosi.

Helppokäyttöinen ja maukas tyrnirouhe antaa aamupuuroon ripoteltuna terveellisen ja virkistävän alun uudelle päivälle. Maukas, vitamiineja ja flavonoideja tulvillaan oleva tyrni on herkullinen ja ravinteikas lisä ruokavalioosi.

Tyrnijauheen avulla voit helposti ja herkullisesti virittää ruokavaliota terveellisemmälle tasolle. Maukasta - ja niin helppoa!

Tutkitusti tyrnin (Hippophae rhamnoides) on todettu tekevän eetvarttia ruuansulatukselle ja verisuonten terveydelle.

Terveysvaikutuksia tulvillaan ovat vitamiinejakin vilisevät Greenfinn´s marjarouheet, jotka sekoitetaan joko viiliin, jogurttiin, rahkaan tai ripotellaan puuron päälle. Makoisia marjarouheita voidaan mitä mainioimmin käyttää myös leivonnassa.

Marjarouheiden valmistus:
Kuivattu marja jauhetaan juuri sopivan karkeaksi, jolloin pääosa siemenistä rikkoutuu niin, että öljyt ja muut bioaktiiviset aineosat ovat elimistömme hyödynnettävissä. Tämän vuoksi marjojen terveysvaikutukset saadaan helposti, herkullisesti ja tehokkaasti elimistön hyödynnettäviksi.

Marjarouhe on tiivistä tavaraa. Esimerkiksi 250 ml rouhepakkaus sisältää 4000-5000 marjan siemenen, hedelmälihan ja kuoriosan.

Maista ja innostu itsekin!

Marjan kuoriosan väriaineet sisältävät todellisen antioksidanttipommin nauttiessamme eri värisiä; sinisiä, punaisia ja keltaisia marjarouheita.

PS: Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430022481015
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Tyrni*
  * = Luomulaatua

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Marjajauheet
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, maakunta, vegaaninen