Tyrni-voimajuoma, 500 ml

Tyrni-voimajuoma, 500 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Voimaa ja vitamiineja luonnon antimista.

Yksityiskohdat

Luonteikkailla luomumausteilla ryyditettu tyrnimehu antaa potkua päivääsi! Juo sellaisenaan tai lämmitettynä ja anna makuhermojesi helähdellä. Voimaa ja vitamiineja luonnon antimista!
Vinkki: Kauniiseen pulloon pakattu tyrnijuoma on myös mainio tuliainen.

Tutkitusti tyrnin (Hippophae rhamnoides) on todettu paitsi parantavan immuniteettiä myös tekevän hyvää ihon kunnolle, ruuansulatukselle ja verisuonten terveydelle.

Tiedäthän myös sen, että tyrnikään ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 4742824013717
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, tyrni* (15%), ruokosokeri*, inkivääri*, kanelitanko*, neilikka*, chilihiutaleet*, tähtianis*
    * = Luomulaatua
  • Alkuperämaa: Viro
  • Tuotetyyppi: Hedelmä- ja marjamehut
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen