Tyrni-lahjapakkaus

Tyrni-lahjapakkaus

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Lahjapakkaus kuivan ihon iloksi

Yksityiskohdat

Weledan kaunis Tyrni-lahjapakkaus sisältää Tyrni-suihkuvoiteen 200ml sekä Tyrni-vartaloemulsion 200ml

Tyrni-vartalonhoitotuotteet sisältävät vitaamiinirikkaita orgaanisia öljyjä (tyrni, malvan uute sekä shea-voi) suojaavat ihoa kosteuttaen ja aktivoiden ihon omia toimintoja. Pirteä, raikastavan hedelmäinen tuoksu virkistää aistejasi.

Weleda - kokonaisvaltaista vartalon ihon hoitoa. Kehon ihonhoito on tärkeää niin fyysisen kuin henkisen hyvinvoinnin vuoksi. Kehon pinta, iho, on suurin elimemme, ja se joutuu jatkuvan rasituksen ja kulutuksen kohteeksi.

Vaikka vaatteet suojaavat osaa ihosta, ei vaatteiden alla olevaa ihonpintaa kannata unohtaa. Se, mitä sivelemme ihollemme imeytyy pintaa syvemmälle suoraan verenkiertoomme. Weledan vartalon ihonhoidon tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita ja hyvää tekeviä, ihon omia toimintoja tukevia tuotteita.

Weledan silkkimäiset öljyt, pehmeän raikkaat emulsiot ja voiteet sekä miedosti pesevät suihkuaineet ja saippuat sekä vahvistavat että suojaavat ihoa.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638086158
  • Ainesosat: Ainesosat/suihkuvoide: Vesi (Aqua), seesamisiemenöljy (Sesamum Indicum), sokeritensidi (Coco-Glucoside), alkoholi , aminohapot ( Disodium Cocoyl Glutamate) , glyseriini , karrageeni ( Chondrus Crispus), tyrniöljy, ksantaani, maitohappo, Limonene*, Linalool*, Citral. *Aidoista eteerisistä öljyistä.

    Ainesosat/Vartaloemulsio: Vesi, seesamöljy, alkoholi, tyrniöljy, rasvahappoglyseridi, aitoja eteerisiä öljyjä, ksantaani, tapioka-tärkkelys.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Lahjapakkaukset
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka