Ruohonjuuri työpaikat

Kysyimme työviihtyvyydestä työntekijöiltämme v. 2017:
93% työntekijöistämme suosittelisi Ruohonjuurta työnantajana ystävälleen!

Ruohonjuuri työpaikat

Haluaisitko sinä töihin Ruohonjuureen?

Avoimet työpaikat Ruohonjuuressa 

Myyjäksi Ruohonjuureen? Sello, Espoo

Etsimme osa-aikaiseen ja vakituiseen 12h/vko työsuhteeseen luomusta ja asiakaspalvelusta lumoutunutta myyjää Espoon Sellon myymälään. Työtehtävät ovat kassatyöskentely, asiakaspalvelu, myynti ja kaupan yleiset työt. Aikaisempi kaupanalan kokemus ja koulutus sekä kiinnostus luomu- ja Reilun kaupan tuotteisiin tai luontaiskosmetiikkaan katsotaan eduksi.

Työaika 12h/vko ( 2 x 6h). Työvuorot sijoittuvat kaikkiin myymälän aukioloaikoihin, etupäässä iltoihin ja viikonloppuihin. Työt alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a4b47633

Hakuaika päättyy 26.3.2019

Lisätietoa antaa henkilöstöpäällikkö Jani Kinnunen arkisin klo 13-14 p. 040 774 2888.

Ruohonjuuri Oy viheriöi vielä – entistäkin elinvoimaisempana jatkaen ripeää kasvuaan. Avaammekin lokakuussa Espoon Tapiolassa sijaitsevaan kauppakeskus Ainoaan uuden myymälän.

Etsimme nyt Ainoaan ripeää, reipasta ja pilkettä silmäkulmassa omaavaa
MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Myymäläpäällikön tehtäviin kuuluu myynti- ja asiakaspalvelutyön lisäksi myymälän päivittäisen toiminnan johtaminen ja kehitystyö. Hän on ammattitaitoisen ja innostuneen myymälähenkilökunnan esimies. Myymäläpäällikkö muun muassa laatii työvuorolistat ja pitää huolen henkilökunnan työn sujuvuudesta ja työssä viihtymisestä. Myymälässä tulee työskentelemään kuuden ruohonjuurelaisen innostunut ja ammattitaitoinen joukko.

Etsimme nyt innostavaa ja aikaansaavaa vähittäiskaupan ammattilaista, jolla pysyvät langat käsissä hektiselläkin hetkellä. Valittavalla henkilöllä tulee olla aiempaa kokemusta vähittäiskaupasta sekä esimiestyöstä ja hänellä on positiivinen ja eteenpäin katsova elämänasenne. Hyvät IT-taidot luetaan hakijalle eduksi.

Tarjolla on draivikas, monipuolinen työpaikka kasvavan ja innovatiivisen yrityksen palveluksessa – sekä samalla hieno tilaisuus edistää hyvinvointia ja levittää Ruohonjuuren iloa ja elinvoimaa asiakkaille yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa.

Hae paikkaa alla olevasta linkistä 7.4. mennessä. Jatkoon pääseville lähetetään muutama videokysymys 8.4. alkavalla viikolla ja vastaukset niihin pyydetään sen viikon loppuun mennessä. Lopullinen valinta pyritään tekemään huhtikuun loppuun mennessä ja työ alkaa perehdytyksellä kesäkuussa. Heinä- ja elokuussa valittava henkilö tekee kesälomatuurausta Helsingissä ja uuden myymälän rakennus alkaa elokuun lopulla. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Rekrytointitallin Timo Manninen torstaina 28.3. ja keskiviikkona 3.4. klo 12-15 numerossa 0400 793506.

Hakemukset:

https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=17

Ruohonjuuri Oy hakee nyt Itiksen kauppakeskuksessa sijaitsevaan myymälään ripeää, reipasta ja pilkettä silmäkulmassa omaavaa
MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Myymäläpäällikön tehtäviin kuuluu myynti- ja asiakaspalvelutyön lisäksi myymälän päivittäisen toiminnan johtaminen ja kehitystyö. Hän on ammattitaitoisen ja innostuneen myymälähenkilökunnan esimies. Myymäläpäällikkö muun muassa laatii työvuorolistat ja pitää huolen henkilökunnan työn sujuvuudesta ja työssä viihtymisestä. Itiksen myymälässä työskentelee kuuden ruohonjuurelaisen innostunut ja ammattitaitoinen joukko.

Etsimme nyt innostavaa ja aikaansaavaa vähittäiskaupan ammattilaista, jolla pysyvät langat käsissään hektiselläkin hetkellä. Valittavalla henkilöllä tulee olla aiempaa kokemusta esimiestyöstä ja hänellä on positiivinen ja eteenpäin katsova elämänasenne. Hyvät IT-taidot luetaan hakijalle eduksi.

Tarjolla on draivikas, monipuolinen työpaikka kasvavan ja innovatiivisen yrityksen palveluksessa – sekä samalla hieno tilaisuus edistää hyvinvointia ja levittää Ruohonjuuren iloa ja elinvoimaa osaavan henkilökunnan kanssa.

Hae paikkaa alla olevasta linkistä 7.4. mennessä. Jatkoon pääseville lähetetään muutama videokysymys 8.4. alkavalla viikolla ja vastaukset niihin pyydetään sen viikon loppuun mennessä. Työ alkaa perehdytyksellä toukokuussa ja valittava henkilö ottaa myymälän haltuunsa kesäkuun alussa. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Rekrytointitallin Timo Manninen torstaina 28.3. ja keskiviikkona 3.4. klo 12-15 numerossa 0400 793506.

Hakemukset:https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=18

Voi myös jättää meille avoimen hakemuksen.

 

Ruohonjuuri – Ihmiset, ilo ja elinvoima

Kaikki mitä teemme, teemme lisätäksemme iloa ja elinvoimaa. Ymmärrämme, että tämä kaikki lähtee selvästä elämänmyönteisestä ja eteenpäin menevästä strategiasta ja hyvinvoivista työntekijöistä. Menestymme YHDESSÄ – eettisenä, kaupallisena, vastuullisena ja intohimoisena yrityksenä.

Kasva, kehity, kukoista!
Tervetuloa ikuisen oppimisen ilmapiiriin. Sinua ympäröi joukko lahjakkaita, luovia ja inspiroivia työkavereita. Opi ja opeta eteenpäin! Meillä osataan ja halutaan myydä aidon asiakaslähtöisesti ja asiantuntevasti. Työn tekemisen hyvä fiilis välittyy asiakkaillemme ja asiakastyytyväisyytemme on kautta linjan ollut yli 90 %

”Meil on huipputiimi<3”

”RJ on vaan ihan paras työnantaja <3”

”Hyvät arvot, jatkuvasti kehittyvä, tunneviisasta toimintaa.”

”Mielestäni meillä on ihana työyhteisö, jossa on kivoja tyyppejä. Yksi iso syy
miksi viihdyn työssäni 
on mukavat työkaverit. Lomalla oli jopa ikävä ja osaa näen
myös vapaa-ajallani.
Ystävyyksiä on siis syntynyt ja siitä olen iloinen”

(Työntekijöiden vastauksia, Ruohonjuuren työhyvinvointikysely 2017)

 

avoimet työpaikat ruohonjuuressa

Rohkeat edelläkävijät

Me olemme edelläkävijöitä. Vastaavaa ekoon ja hyvinvointiin painottunutta sektoria ei ollut Suomessa kaupan alalla ennen meitä. Alusta saakka olemme itsepintaisesti kasvaneet yrityksenä ja luomme jatkuvasti uutta kehittäen toimintaa työntekijöiden ja tavarantoimittajien kanssa. Työmme on ollut alusta saakka merkityksellistä ja edelleen me viemme eteenpäin maailmaa parempaan päin. Meillä on toimintaa nyt myös Ruotsissa nimellä Happy Food Store. Avasimme myymälän Tukholmaan tammikuussa 2018.

”Mielestäni Ruohonjuuressa on ollut mukava työskennellä. Työkaverit ja asiakkaat
ovat todella 
mukavia. Myös työn edut kuten tuotekoulutukset ja henkilökuntaetu ovat
todella mukavia ja 
inspiroivia.”

”Ruohonjuuri on työpaikkana ihmisläheinen, ajatukset ja ideat otetaan huomiooon. Vaikkakin nyt
eletään kasvuaikaa ja muutoksia on tulossa, voin silti lukea Ruohonjuuren huipputyöpaikaksi.
Kasvu ja murros on tarpeellista, joskin silloin tärkeää on muistaa mikä on tärkeää.”

(Työntekijöiden vastauksia, Suosittelisitko Ruohonjuurta työnantajana ystävällesi -kysely 2017)

avoimet työpaikat ruohonjuuressa

Ei ole väliä tuletko maalta vai kaupungista, pohjoisesta vai etelästä, miltä näytät, mitä ruokaa tai ketä rakastat.
Me uskomme monimuotoisuuteen ja erilaisuuteen, sillä se luo uutta energiaa ja hienon työympäristön kaikille.

”Ruohonjuuren työntekijät puhaltavat yhteen hiileen ja ottavat kaverin huomioon.
Erilaisia persoonia, mutta tuntuu että kaikkia yhdistää aitous ja iloisuus.”
(Työntekijän vastaus, Ruohonjuuren työhyvinvointikysely 2017)

________________

Kiinnostaako Ruohonjuuri työpaikkana?

Voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen.

Tervetuloa!

Ruohonjuuri Happy food Store