Tuuheuttava suihke, 178 ml

Tuuheuttava suihke, 178 ml
43,90 €
( 246,63 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu luonnonkosmetiikka vegaaninen

Tehovirkistystä ja ryhtiä tukallesi

Yksityiskohdat

Tässäpä kerrassaan innovatiivinen ja 100% luonnollinen tuuheuttava suihke, joka pitää hiuksesi raikkaina ja eläväisinä. Tämä hiustesi tehovirkistäjä antaa luonnollista tuuheutta, kevyttä rakennetta ja pehmeää, joustavaa pitoa. Sitrusuutteet elvyttävät hiuksiasi ja päänahkaasi poistaen samalla liiallisia öljyjä auttaen pidentämään hiustenpesuväliä. Sitruunaruoho tuo hiuksiin rakennetta ja auttaa hiusten uudelleen muotoilussa laventelin ja eucalyptuksen tuoksujen rauhoittaessa ja rentouttaessa mieltäsi. Tämä alkoholiton tuote sopii kaikille hiuslaaduille, myös värjätyille hiuksille. Erityisen passeli se on ohuille hiuksille. 

Rahuaöljyn roima tehokkuus johtuu sen molekyylirakenteesta: pienikokoiset molekyylit pääsevät tunkeutumaan hiuksen sisään ja vahvistamaan yksittäistä hiusta sisältä päin tehden hiuksesta sileän ja pehmeän. Näiden nerokkaiden ja kerrassaan ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rahuaöljy on Rahua-tuotteiden timanttinen tähtiainesosa.

Käyttöohje: Saadaksesi tuuheutta ja rakennetta, suihkuta tuotetta hiuksiin kauttaaltaan. Puristele hiukset läpi ja kuivaa hiukset föönillä pää alaspäin. Jos haluat virkistää hiuksiasi, muutama suihkaus sprayta hiusjuuriin riittää. Suihke auttaa imemään hiuksista ja päänahasta ylimääräistä öljyisyyttä.

Amazonin sademetsissä asuvan Quenchua-Shuar-heimon naisten perinteisiin oppeihin ja kauneusrituaaleihin perustuvan 100 % luonnollisen luksussarjan Rahuan on kehittänyt newyorkilainen hiusmuotoilija Fabian Lliguin. Rahua (lausutaan Ra-wa) on ravitseva ja pehmentävä öljy, jota heimon naiset levittävät hiuksiinsa saadakseen niistä sileät, kiiltävät ja paksut. Fabian Lliguin huomasi rahuaöljyn salat ja testasi öljyä asiakkaidensa hiuksiin. Uskomattomien tulosten kannustamana hän kehitti tämän ihmeöljyn ympärille kokonaisen hiustuotesarjan.

Alusta asti oli tärkeää, että tuotesarja tulisi olemaan täysin ekologinen ja luonnonmukainen. Rahua haluaa osoittaa kunnioitusta perinteisille heimorituaaleille ja koko maapallon luonnolle edistäen sen monimuotoisuutta ja kauneutta.

Rahuan ylelliset tuotteet ovat sataprosenttisesti luonnollista alkuperää. Luomulaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet sopivat vegaaneille ja ovat eläinkokeettomia. Ne eivät myöskään sisällä parabeeneja tai sulfaatteja

Lisätiedot

  • EAN: 718122574957,859528006083
  • Ainesosat:

    INCIAqua, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract*, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Extract*, Zea Mays (Corn) Silk Extract , Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane)*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil (Citronellol, Farnesol, Lilial, Limonene)*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil (Limonene)*, Citric Acid, Sodium Chloride, Pyrus Malus (Apple) Pectin. 

    *Luomu.

  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Muotoiluvaahto
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu, luonnonkosmetiikka, vegaaninen