Smart glow -tuotepaketti, 75 ml

Smart glow -tuotepaketti, 75 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Kuulautta ja kauneutta ihanalle ihollesi!

Yksityiskohdat

Tämä ylellinen pakkaus sisältää kaksi ensiluokkaista Madara-tuotetta:

- Charcoal & Mud Repair Mask: Hiili- ja mutanaamio saasteiden ja ikääntymisen vaikutuksia vastaan.

- Facial Oil-kasvöljy: Ylellisen ja nuorekkaan hehkun iholle tuova, ihoa kirkastava yhdeksän kallisarvoisen kuivaöljyn tiiviste.

Sinun ihosi puolella - ilmansaasteiden vaikutuksia vastaan! Madara-sarjan Smart anti-pollution, hiili & muta-naamio palauttaa iholle elinvoiman ja hehkun. Paljon kehuja kerännyt Hiili- ja mutanaamio taistelee Sinun ihosi puolella - saasteiden vaikutuksia vastaan! Tämä mahtinaamio puhdistaa ihon tehokkaasti ilmansaasteiden epäpuhtauksilta ja samaan hengenvetoon se vielä ehkäisee ikääntymisen merkkejä! Suojaa siis ihosi ilmansaasteiden ja ikääntymisen vaikutuksia vastaan tällä ainutlaatuisella kaksivaikutteisella kasvonaamiolla, joka sisältää runsaasti antioksidanttista mustaa mutaa ja hiiltä. Madara-sarjan Smart anti-pollution, hiili & muta-naamio poistaa iholta epäpuhtauksia, raskasmetalleja, haitallisia bakteereita ja vapaita radikaaleja. Se sisältää suuren pitoisuuden ikääntymismuutoksia ehkäisevää A-vitamiinia, hoitavaa B3-vitamiinia (niasiini), 17 eri aminohappoa, välttämättömiä hivenaineita sekä hyviä bakteereita, jotka auttavat vähentämään ikääntymisen merkkejä, tasapainottavat ja antavat iholle elinvoimaa ja hehkua!

Madaran Radiant-ihoöljy tuo kaunista kuulautta ja kiinteyttä ihanalle ihollesi! Ihoa virkistävä yhdistelmä yhdeksää arvokasta kuivaöljyä antaa iholle upean, nuorekkaan kuulauden ja kiinteyden. Lähes välittömästi ihoon imeytyvä kuivaöljycocktail tuo puhtia ihon omille uudistumisprosesseille, kosteuttaa sekä auttaa ehkäisemään ulkoisten ärsykkeiden ja stressin aiheuttamia ihovaurioita. Testaa itse ja totea upeasti uudistava teho!

Antioksidanttiset mustikan-, lakan- ja karpalonsiemenöljyt on yhdistetty puhdistaviin karhunvatukka-, mustakumina- ja persiljansiemenöljyihin sekä ihoa pehmentäviin kurpitsan-, ruusunmarjan- ja jojobansiemenöljyihin.


MÁDARA on kotoisin Baltian alueelta Latviasta, pienestä pohjoiseurooppalaisesta maasta, jossa on onnistuttu säilyttämään kukkien ja heinäkasvien monimuotoisuus, kiitos monien koskemattomien ja luonnonvaraisten niittyjen. Pohjoiset kesät ovat lyhyitä ja usein myös ankaria. Tämän vuoksi kasvien on keskitettävä energiansa lyhyeen kukinta-aikaan houkutellakseen pölyttäjiä ja varmistaakseen hengissä pysyminen myös seuraavaksi kesäksi. Tästä johtuen näillä alueilla kasvaneiden kukkien ja yrttien aktiiviaineet ja uutteet, joita käytetään MÁDARA tuotteissa ovat erityisen voimakkaita ja vaikuttavia.

Lisätiedot

 • EAN: 4751009829722
 • Ainesosat:

  Smart anti-pollution, hiili & muta-naamio:

  Aqua/Water, Sapropel mud, Diatomaceous Earth, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Charcoal Powder, Glyceryl Stearate Citrate, Polyglyceryl-3 Stearate, Alchemilla Vulgaris (Lady's Mantle) Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sphagnum Magellanicum (Magellanic Bogmoss) Extract, Cetraria Islandica (Iceland Moss) Thallus Extract, Polypodium Vulgare (Fern) Rhizome Extract, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Xylitylglucoside, Xanthan Gum, Sodium PCA, Tocopherol (Vitamin E), Aroma/Fragrance, Propanediol, Anhydroxylitol, Sodium Phytate, Citric Acid, Xylitol, Lactic Acid, Limonene**


  Superseed-kasvoöljy, radiant

  Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Decyl Cocoate, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Extract*, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil*, Tocopherol, Carum Petroselinum (Parsley) Seed Oil, Aroma, Rubus Fruticosus (Blackberry) Seed Oil*, Vaccinium Myrtillus (Blueberry) Seed oil*, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil*, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil*, Nigella sativa (Black Cumin) Seed Oil*, Citral**, Limonene**, Citronellol**, Linalool**, Geraniol** 

 • Alkuperämaa: Latvia
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka