Tummasuklaalevite, 350 g

Tummasuklaalevite, 350 g
5,70 €
( 16,29 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Vegaaninen viettelys tuo makua elämääsi!

Yksityiskohdat

Valloittava valinta on tämä luomulaatuinen tummasuklaalevite, joka sopii mitä mainioimmin käytettäväksi keksien tai leivän päällä, leivonnassa - tai vaikkapa sellaisenaan purkista suuhun lusikoitavana.

Aidolla bournbon-vaniljalla maustettu tummasuklaalevite on hehkeä herkku vailla vertaa - iske kiinni ja ihastu itsekin!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722306523
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Ruokosokeri*, auringonkukkaöljy*, vähärasvainen kaakaojauhe* (12,5%), kaakaovoi*, soijajauho*, emulgiointiaine: soijalesitiini, bourbon vanilja uute*.
  * = Luomulaatua.

  Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä, maidosta, lupiinista.
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Tahnat
 • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen