Tuhon siemenet - miksi viljat, hiilihydraatit ja sokerit pilaavat aivosi

Tuhon siemenet - miksi viljat, hiilihydraatit ja sokerit pilaavat aivosi

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Maailmankuullun neurologin näkemys nykyisistä ravintosuosituksista. Painavaa asiaa hiilihydraateista!

Yksityiskohdat

Yleisten ravintosuositusten mukaan päivittäisestä energiansaannista 50 prosenttia pitäisi muodostua hiilihydraateista. Maailmankuulun neurologin David Perlmutterin mukaan niillä on kuitenkin kyseenalaisia vaikutuksia. Jopa terveellisiksi mielletyt hiilihydraattien lähteet, kuten täysjyväviljat, saattavat aiheuttaa muun muassa muistihäiriöitä, ADHD:ta, ahdistusta, kroonista päänsärkyä ja masennusta.

Tuhon siemenet käy läpi, mitä aivoissa tapahtuu kun elimistön läpi kulkee viljatuotteiden ja hedelmien ainesosia. Perlmutter selvittää myös, miksi aivot kaipaavat rasvaa ja kolesterolia, ja miten aivosolut saa iästä riippumatta uuteen kukoistukseen.

Teos esittelee 30 päivän menetelmän, jonka myötä voi oppia elämään paremmin ja täydemmin. Aivotoiminnan voi saada toimimaan paremmin pelkillä ruokavalion ja elämäntapojen muutoksilla.

David Perlmutter, MD, on neurologi ja ravintotieteilijä. Perlmutter on palkittu lukuisilla palkinnoilla hyväntekeväisyystyöstään ja hän toimii tv-ohjelmissa lääketieteen asiantuntijana.

Lisätiedot

  • EAN: 9789522602800,9789522605184
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Tietokirjat