Tuhkimo-kasvoöljy, 30 ml

Tuhkimo-kasvoöljy, 30 ml
36,95 €
( 1 231,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Retinolia sisältävä, todellinen tuhkimoöljy taikoo ihosi entistäkin ihanammaksi!

"Tämä öljy todellakin toimii. Illalla muutama tippa öljyä puhdistetulle iholle, ja aamulla peilistä katselee levännyt ja kuulas nassu."

- Johanna

Yksityiskohdat

Aikuisen ihmisen iholle suurella sydämellä suunnuteltu, tehokkaasti kosteuttava Tuhkimo-kasvoöljy auttaa erityisesti kypsää ja kuivaa ihoa näyttämään helemmältä kuin koskaan!  Tuhkimo-kasvoöljy  sisältää retinolia, jota ihonhoidon ihmeaineeksikin kehutaan!

Tuhkimo-kasvoöljyn kosteuttava ja korjaava koostumus rauhoittaa ihoa ja tuo eloisuutta palauttamalla ihon kosteustasapainon ja kimmoisuuden.

Kosteuttava Tuhkimo-kasvoöljy sisältää luonnollista, luomuruusunmarjasta saatua retinolia sekä luomuarganöljystä peräisin olevia antioksidantteja. Nämä todelliset tehoaineet uudistavat ja elvyttävät aikuiseen ikään ehtinyttä ja kuivaa ihoa.

Tämän öljyn luomulaatuinen mustakuminaöljy ravitsee ja vähentää ihoärsytystä. Luomulaatuinen ruusuöljy ja rauhoittava luomuvanilja tuovat tähän verrattomaan viettelykseen ylellisen hemmottelevan tuoksun!

Korkealaatuinen ja ylellinen Evolve Organic Beauty -luonnonkosmetiikkasarja on varsin kattava kimara tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa.

Evolve-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Tuotteet valmistetaan suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus.

Kaikki Evolve-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla.

Evolve Organic Beauty -luonnonkosmetiikkasarja onkin mitä mainion valinta päivittäiseen käyttöön. Me Ruohonjuuressa suosittelemme tätä sarjaa koko sydämestämme!

Lisätiedot

  • EAN: 5060200048047
  • Ainesosat: INCI:
    Caprylic/Capric Triglyceride*, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil*, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vanilla Planifolia (Vanilla) Extract*, Rosa Damascena Flower Oil, Tocopherol.

    * = luomulaatuinen ainesosa
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Anti-age, Kasvoseerumi
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen