Tripla-magnesium, jättipakkaus , 73 g

140 kapselia
Tripla-magnesium, jättipakkaus , 73 g
140 kapselia
21,95 €
( 300,68 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
140 kapselin jättipakkaus Puhdistamon Tripla magnesiumia: oivallinen valinta terveytesi tueksi!

“Tehokas Tripla-magnesium auttaa nukahtamaan.” 

- Sanna

“Paljon urheilevana toimiva magnesium on must! Monesta tuotteesta jalat voi krampata heikon imeytyvyyden vuoksi, muttei tästä! Tervetuloa levolliset yöt ja tehokkaat päivät!” 

- Jonna

“Tehokas ja laadukas magnesium. Rauhoittaa ihanasti iltaisin käytettynä.” 

- Jeni

"Tehokas kolmen magnesiumin liitto auttaa parantamaan unta ja palauttamaan kehoa ja lihaksistoa päivän koitoksista."

- Salla

"2 tablettia illalla ennen nukkumaanmenoa otettuna on poistanut yölliset krampit ja parantanut unen laatua."

- Tiina

Yksityiskohdat

Puhdistamon Tripla magnesium on kerännyt satapäin suosituksia - eikä ollenkaan ihme; magnesium-valmisteiden Mercedes tukee terveyttäsi optimaalisesti!

Tästäpä nappaat nyt hyvinvointisi tueksi Puhdistamon trmakoittavan Tripla-magnesiumin jättikokoisessa, 140 kapselin säästöpakkauksessa!

Tässäpä mahtava magnesium terveyttäsi tukemaan! Puhdistamo Tripla Magnesium sisältää kolmea huippulaadukasta magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia. Tässä magnesium-valmisteessa parasta on vatsaystävällisyys, erinomainen imeytyvyys ja se, että tuote on lisä- ja täyteaineeton valinta

140 kapselia täyttä tavaraa/ pakkaus.

Markkinoiden laadukkaimmaksi magnesium-valmisteeksikin hehkutettu Puhdistamon Tripla Magnesium sisältää kolmea huippulaadukasta magnesiumin muotoa (magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia). Juurikin tämän monimuotoisuutensa ansiosta Tripla Magnesium on yliveto valinta!

Ja se magnesium! Se on toden totta terveysvaikutuksia tulvillaan! Mahtavaa magnesiumia tarvitaan peräti yli 300 aineenvaihdunnalliseen reaktioon kehossa! Magnesium säätää hiilihydraattien, valkuaisaineiden ja rasvojen aineenvaihduntaa sekä lisää vastustuskykyä, ehkäisee suonenvetoa ja rauhoittaa hermoja ja ehkäisee stressiä. Magnesium vähentää lisäksi väsymystä ja uupumusta, edistää elektrolyyttitasapainoa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Magnesium myös tukee lihasten toimintaa sekä psykologisia toimintoja. Magnesium on kyllä kova aine! Se myös osallistuu solujen jakautumisprosessiin ja on hyväksi luustollesi ja hampaillesi.

Magnesiumin tarvetta lisäävät runsas hikoilu, raskaus ja imetys, stressi sekä runsas alkoholin käyttö ja nesteenpoistolääkkeet.

Puhdistamon Tripla Magnesium on täysin laktoositon, maidoton, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton valinta. Tämä tuote ei sisällä liivatetta eikä eläinperäisiä ainesosia.

Tripla Magnesium on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Alkuperämaa USA.

Tripla Magnesiumin suositeltu vuorokausiannostus:
1 - 4 kapselia päivässä. Vuorokausiannos sisältää 82,5 mg - 330 mg magnesiumia.


Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 140 kapselia
 • EAN: 6430039222432,6430039222434
 • Ainesosat:

  Magnesiummalaatti, magnesiumglysinaatti, magnesiumtauraatti. Kapseli: Selluloosa, vesi

  Ingredienser:
  Magnesiummalat, magnesiumglycinat, magnesiumtaurat. Kapsel: Cellulosa, vatten
  Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Magnesium
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen