Triphala bowel wellness

60 kapselia
Triphala bowel wellness
60 kapselia
13,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Vanhaa viisautta hyvinvointisi tueksi.

Yksityiskohdat

Triphala on yliveto yhdistelmä ayurvedisiä yrttejä, jotka rinta rinnan taistelevat terveytesi tukena.

60 vegaaneillekin sopivaa kasviskapselia/ purkki.

Triphala on noussut suureen suosioon etenkin puhdistuskuurien aikana käytettynä. Annostus: 2 kapselia/ päivä veden kera nautittuna.

Ethän ylitä annostusta, kiitos.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
  • EAN: 8901138831523
  • Ainesosat: Ainesosat/ 2 kapselia sisältää:
    Triphala uute 500 mg*: Amla (Phyllanthus emblica) 166,68mg, Terminalia bellerica (hedelmä) 166,66mg, rohtoketapani (hedelmä) (Terminalia chebula) 166,66mg.

    Triphala -uute, Mikrokiteinen selluloosa (emulgointiaine). Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (sakeutusaine), vesi, Magnesiumstearaatti (pintakäsittelyaine), Kolloidinen piidioksidi (paakkuuntumisenestoaine)
  • Alkuperämaa: Intia
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen