Tribulus men´s wellness

60 kapselia
Tribulus men´s wellness
60 kapselia
13,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Vahva valinta miehisen terveyden tueksi.

Yksityiskohdat

Tribulus terrestris omaa terveyttä tukevia vaikutuksia paljon enemmän kuin moni tietääkään. Yleiskuntoakin buustaava tribulus terrestris parantaa ihon hyvinvointia, lisää vastustuskykyä, vahvistaa hermostoa ja on hyväksi hengitysteiden terveydelle.

Kaupan päälle Tribulus terrestris tukee virtsateiden terveyttä ja verisuonten hyvinvointia. Tässäpä siis etenkin miehisen terveyden tueksi tribulusta varsin helposti nautittavassa muodossa!

Tribulusta on käytetty perinteisessä Kiinan ja Intian kansan parissa jo vuosisatoja. Viimeisten vuosikymmenten aikana tribulus on saanut huomiota myös lännessä sen suorituskykyä nostavien vaikutusten ansiosta.

Tribulus on kasvattanut suosiotaan erityisesti urheilijoiden keskuudessa, sillä testosteronitaso vaikuttaa lihaskasvuun sekä urheilusuorituksesta palautumiseen.

60 vegaaneillekin sopivaa kasviskapselia/ purkki.

Annostus 2 kapselia /päivässä veden kera. 2 kpselia sisältää:
Okarennokki -uute (Tribulus terrestris) (hedelmä): 250 mg*

Ethän ylitä annostusta, kiitos.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
  • EAN: 8901138831509
  • Ainesosat: Ainesosat/ 2 kapselia sisältää:
    Okarennokki -uute (Tribulus terrestris) (hedelmä): 250 mg*

    Okarennokkiuute (Tribulus terrestris), Mikrokiteinen selluloosa (emulgointiaine), Kalsiumvetyfosfaattidihydraatti (happamuudensäätöaine), Kolloidinen piidioksidi (paakkuuntumisenestoaine), Magnesiumstearaatti (pintakäsittelyaine). Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, vesi.
  • Alkuperämaa: Intia
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen