Touch the ground-yrttitee

16 teepussia
Touch the ground-yrttitee
16 teepussia
3,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Happy landings!

Yksityiskohdat

Honeybushia, kanelia, anista, fenkolia ja inkivääriäkin sisältävä mahtava makunautinto tuo tasapainoa sekä keholle että mielelle. Ruuansulatuksenkin tulta sisältämiensä mausteiden ja yrttien (mm. fenkoli, anis, inkivääri) ruokkiva ja tasapainottava Touch the ground-yrttitee on mahtava makunautinto, joka tukee terveyttäsi monipuolisesti.

Nykyaikainen elämänrytmi tuo ihmisolennollekin tuo haasteen poikineen - usein stressin ja kiireentunteen muodossa. Toisinaan on hyvä pysähtyä, hengittää syvään ja nauttia kupillinen luomuteetä - ottaa aikaa itselleen ja antaa pahimpien paineiden mennä menojaan. 

Jos joskus tuntuu siltä, että pää on kuin mehiläispesä eikä mistään saa mitään tolkkua, kannattaa ottaa aikaa itselleen ja tömäyttää jalat tukevasti maahan tämänkin yrttiteen avittamana.

Tämän mojovan mahtiteen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena.

Touch the ground-yrttiteen sisältämä, pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 16 teepussia
  • EAN: 8717853491511
  • Ainesosat:

    Honeybush* (20%), kaneli*, anis* (14%), fenkoli*, inkivääri*, korianteri*, ryytisalvia* (5%), laventeli*, mustapippuri*, kardemumma*, mausteneilikka*.

    * = Luomulaatua.

  • Alkuperämaa: Alankomaat
  • Tuotetyyppi: Pussitee, Pussiteet, Yrttitee, Yrttiteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen