Tiikeri-kaakaojuomajauhe, 400 g

Tiikeri-kaakaojuomajauhe, 400 g
10,99 €
( 27,48 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Lämmittävä luomukaakao

Yksityiskohdat

Tiger Quick -pikakaakaojauhe. Lapsia ajatellen tehty kaakaojuoma, josta nauttii isompikin kaakaon ystävä! Sokeri ja kaakao tulevat Rapunzelin yhteistyöprojekteista, joiden avulla luomutuotantoa edistetään ja kehitetään eri puolilla maailmaa. Tee itsellesi kuppi hyvää juomaa, jonka avulla teet hyvää niin luonnolle kuin ihmisillekin!.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 4006040181064
  • Ainesosat: Ainesosat: Cristallino-ruokosokeri* (59%), kaakao* (38%), emulgointiaine: soijalesitiini*, Bourbon-vanilja*. *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Kaakao
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen