Mustikkarouhe, 100 g

Mustikkarouhe, 100 g
9,55 €
( 95,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu maakunta vegaaninen
Flavonoidipommi Suomen luonnosta.

“Helppo tapa nauttia superterveellisiä marjoja! Mustikkarouhe sopii hyvin esimerkiksi jogurttiin ja puuron päälle! Mustikka sisältää muun muassa C-vitamiinia ja flavonoideja.”

- Emilia

“Mustikkarouhe on hyväksi terveydelle. Kaukonäköni on parantunut, kun olen käyttänyt mustikkarouhetta joka päivä puuron joukossa.”

- Soili

Yksityiskohdat

Muun muassa silmillesi ja verisuonillesi hyvää tekevä mustikkarouhe antaa aamupuuroon ripoteltuna terveellisen ja virkistävän alun uudelle päivälle. Maukas, vitaaliaineita tulvillaan oleva mustikkarouhe on herkullinen ja ravinteikas lisä ruokavalioosi.

Mustikkajauheen avulla voit helposti ja herkullisesti virittää ruokavaliota terveellisemmälle tasolle. Maukasta - ja niin helppoa!

Terveysvaikutuksia tulvillaan ovat vitamiinejakin vilisevät Greenfinn´s marjarouheet, jotka sekoitetaan joko viiliin, jogurttiin, rahkaan tai ripotellaan puuron päälle. Makoisia marjarouheita voidaan mitä mainioimmin käyttää myös leivonnassa.

Marjarouheiden valmistus:
Kuivattu marja jauhetaan juuri sopivan karkeaksi, jolloin pääosa siemenistä rikkoutuu niin, että öljyt ja muut bioaktiiviset aineosat ovat elimistömme hyödynnettävissä. Tämän vuoksi marjojen terveysvaikutukset saadaan helposti, herkullisesti ja tehokkaasti elimistön hyödynnettäviksi.

Marjarouhe on tiivistä tavaraa. Esimerkiksi 250 ml rouhepakkaus sisältää 4000-5000 marjan siemenen, hedelmälihan ja kuoriosan.

Maista ja innostu itsekin!

Marjan kuoriosan väriaineet sisältävät todellisen antioksidanttipommin nauttiessamme eri värisiä; sinisiä, punaisia ja keltaisia marjarouheita.Lisätiedot

  • EAN: 6430022486027
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Mustikka*
    * = Luomulaatua
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Marjajauheet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, maakunta, vegaaninen