Karpalotäysmehu (karpalomehu), 350 ml

Karpalotäysmehu (karpalomehu), 350 ml
5,75 €
( 16,43 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta superfood vegaaninen
Karpalomehu on todellinen terveysmehu!

"Kirpeänherkullinen mehu sopii laimennettuna ruokajuomaksikin. Ajoissa nautittuna karpalotäysmehu vaikuttaa suotuisasti myös virtsateiden hyvinvointiin. Täyttä tavaraa!”

- Saija, Helsinki

"virtsatietulehdusten takuuvarma hoitaja, sisältää muutenkin vastustuskykyä buustavaa c-vitamiinia, beetakaroteenia, e-vitamiinia, rautaa ym. Smoothien sekaan, shottina tai veden kanssa laimennettuna."

- Susanna

Yksityiskohdat

Kylmäpuristettu ja pastöroitu makeuttamaton kotimainen karpalotäysmehu Raitaniemen marjatilalta. Karpalomehu on kirpeä kulauteltava, joka terhakoittaa terveysvaikutuksillaan.

Raitaniemi on keskisuomalainen perheyritys, jonka toimintaperiaatteena on tuottaa marjoja ilman kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Marjatila Raitaniemi on keskittynyt marjojen viljelyyn luonnonmukaisesti ja se jatkojalostaa marjatilan marjoista laadukkaita ja maukkaita mehuja sekä marjajauheita.

Tiedäthän myös sen, ettei kauneinkaan karpalotuote tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 6420616471065
  • Ainesosat: Ainesosat: Karpalo (100%). Laimennettavaa.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hedelmä- ja marjamehut
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen