Raakasuklaa, ananas, 40 g

Raakasuklaa, ananas, 40 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Hedelmäinen raakasuklaanautinto tuo iloa elämääsi!

Yksityiskohdat

Tämä hehkeän hedelmäinen makunautinto sisältää luomulaatuista ananasta, mangoa ja inki-marjaa, jotka vievät aistisi mahtavalle makumatkalle sademetsän syövereihin. Suussa sulava supersuklaa pitää sisällään myös ripauksen aitoa bourbon-vaniljajauhetta, joka tuon suklaaseen viettelevän hienostuneen aromin. Hedelmäinen Lovechock-raakasuklaa on toden totta sallittu nautinto, joka saa varmasti makuhermosi heläjämään!

Luomulaatuinen Lovechock-raakasuklaa on toden totta ihmeellisen ihana kokemus! Sujauta sinäkin suuhusi käsintehtyä raakasuklaata, joka on valmistettu rakkaudella ja ammattiataidolla parhaasta ecuadorilaisesta luomuraakakaakaosta.

Paahtamisen sijaan kaakaopavut kylmäjauhetaan, jolloin kaikki kaakaon arvokkaat ravintoaineet ovat visusti tallella ja kroppasi hyödynnettävissä.

Lovechock -raakasuklaa on rakkausruokaa herkullisimmillaan. Raakasuklaahan on tunnetusti luonnollinen rakkauskemikaalien lähde - tämä naseva nautinto, joka saa sinut onnelliseksi ja lisää rakkauden tunnetta (sekä sanoissa että teoissa).

Syö siis itsesi iloiseksi valitsemalla herkullinen terveyssuklaa! (Happiness Inside.)

Luomulaatuiset, hehkeän herkulliset Lovechock-raakasuklaat ovat maidottomia, gluteenittomia ja soijattomia - makeutettu aidolla kookoskukkanektarilla.

Pakkaus sisältää mietelauseen! Neljä herkullista makua!

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.Lisätiedot

  • EAN: 8718421150861,8718421150878,8718421153213
  • Ainesosat: Ainesosat:
    kaakaomassa*, kaakaovoi*, ananas*, kookospalmusokeri*, inkamarja*, mango*, lucuma-jauhe*, bourbon-vanilja*, merisuola.
    * = luomulaatua
  • Alkuperämaa: Alankomaat
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Suklaalevyt ja -patukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen