Punajuuri, Cordyceps & Reishi, Pre-Workout Blend, 70 g

Punajuuri, Cordyceps & Reishi, Pre-Workout Blend, 70 g
44,90 €
( 641,43 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton vegaaninen
Suoritusboosteri vailla vertaa!

Yksityiskohdat

Tämä tuote on suunniteltu boostaamaan urheilija huippuiskuun! Sen sisältämiä aineosia pidetään energiantuotantoa, hapenottokykyä ja verenkiertoa vahvistavina rohdoksina. Valmiste kannattaa käyttää vähintään tuntia ennen urheilusuoritusta optimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Cordyceps eli kiinanloisikka edistää maksan ja munuaisten toimintaa. Adaptogeeninä toimiva cordyceps auttaa myös mukautumaan vaativiinkin olosuhteisiin, nostaa energiatasoja, buustaa kehoa uudistumaan ja vastustuskykyäkin vahvemmaksi.

Reishi on suosittu luonnontuote etenkin tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien keskuudessa! Reishi stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää.

Annostus: 1 teelusikallinen (noin 5 g) päivässä tunti ennen kuntoilua, sekoitetaan veteen tai mehuun.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5060203792244
  • Ainesosat: Ainesosat: punajuurimehu ja lehdet (tuorepakastekuivattu), cordyceps-sieni (luomu, tuorepakastekuivattu), reishi-sieni (tuorepakastekuivattu), vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu), inkiväärin juuri (luomu, tuorepakastekuivattu), cayennepippuri (luomu, tuorepakastekuivattu)

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Reishi, Sienet
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, vegaaninen