Opti-MSM, 250 g

Opti-MSM, 250 g
10,95 €
( 43,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton superfood vegaaninen
Opti-MSM on liikkujan ylin ystävä!

Yksityiskohdat

OptiMSM eli metyylisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esiintyy kehossamme luontaisesti. Puhtaassa muodossaan se on tuoksuton valkoinen kidemäinen jauhe, jolla on hiukan kitkerä maku. OptiMSM soveltuu erityisen hyvin ihon kunnosta kiinnostuneille ja liikkuvuutta vaativien urheilulajien harrastajille (esim. jooga, kamppailulajit). 

Suositeltava päiväannos: 1/2 – 2 tl (ylläpito), 1 – 3 rkl (terapeuttinen annostus). Annostus kannattaa jakaa useampaan osaan päivän aikana. Nauti esimerkiksi 1 tl aamulla ja 1 tl illalla.

Käyttö: Sekoita sellaisenaan veteen tai mehuun. Parhaiten OptiMSM toimii yhdessä C-vitamiinin kanssa, eli sekoita sitä veteen esimerkiksi C-vitamiinipitoisten marjajauheiden tai tuoreen sitruunamehun kanssa. Aloita jauheen käyttö pienellä annostuksella (1/2 tl) ja nosta käyttömäärä vähitellen korkeammaksi (2 tl - 3 rkl).


Opti MSM on suuressa suosiossa ihon, hiusten, nivelten ja lihasten hyvinvointista kiinnostuneiden keskuudessa. Opti MSM:ää käyttävät myös lukuisat kuntoilijat ja urheilijat sekä venyyttä vaativien lajien (kuten joogan) harjoittajat.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051518751
 • Ainesosat: Ainesosat: OPTI-MSM

  Ravintosisältö:
  Energiaa - 0 kcal
  Proteiinia - 0g
  Hiilihydraatteja - 0g
  Rasvaa - 0g
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, superfood, vegaaninen