Kapryyliöljy, pieni pullo, 250 ml

Kapryyliöljy, pieni pullo, 250 ml
14,50 €
( 58,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Tuunaa kapryyliöljyllä rasvakahvista voittamaton voimapommi!

Yksityiskohdat

Puhdistamon Kapryyliöljy ponkauttaa rasvakahvinkin ihan uuteen uloittuvuuteen! 100% kookosöljypohjainen kapryylirasvahappo (C8) on neutraalin makuinen ja erinomaisesti imeytyvä puhdintuoja, jota ruokavalioon lisäämällä saat tarmoa taipaleellesi varsin vaivattomasti.

Puhdistamon Kapryyliöljy on ekologisesti tuotettu valinta, jota suosittelemme etenkin aamukahvin tuunaamiseen. Pieni loraus aamukahvin seassa tekee toden totta eetvarttia ja saa sinut ampaisemaan terhakoituneena tukka putkella uuteen päivään! Kapryyliöljyllä rikastetulla aamukahvilla jaksaa painaa lounaaseen saakka - testaa ja totea teho!

Väritön, mauton ja hajuton Kapryyliöljy on helppokäyttöinen ja voidaan lisätä mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Emme kuitenkaan suosittele sitä paistamiseen.

Puhdistamon Kapryyliöljy on korkealaatuista kapryylirasvahappoa, joka tunnetaan erinomaisesta imeytyvyydestään.

Puhdistamon Kapryyliöljy on 100 % kookosöljyä. 

Kapryyliöljyn käyttö:

Nautiskele kapryyliöljyä 1 tl - 1 rkl päivässä. Kapryyliöljy sopii erityisen hyvin kahviin, smootheisiin, salaatteihin ja puuroihin. Ei suositella paistamiseen.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tähän saumaan emme valitettavasti voi pukahtaa niistä enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039222083,6430039226913
  • Ainesosat: Fraktioitu kookosöljy
  • Alkuperämaa: Ei
  • Tuotetyyppi: Kapryylihappo
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen