Green-kapselit, 28 g

100 kapselia
Green-kapselit, 28 g
100 kapselia
36,95 €
( 1 319,64 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Vitalisoi kroppasi virkeäksi viherkapseleilla!

Yksityiskohdat

Tässäpä hyvinvointisi tueksi varsin vaivaton 25:n päivän puhdistuskuuri koko keholle.

Näiden kapseleiden sisältämä vehnänorasmehu on valmistettu tuoreesta kotimaisesta biologisesti viljellystä vehnänoraasta kylmäpuristamalla ja hellävaraisesti pakastekuivaamalla. Spiruliina ja chlorella ovat vesiviljeltyjä viherleväkasveja.

Käytä tehokkaana 25 päivän puhdistuskuurina tai virkistävänä ravintolisänä.

VIHERPUHDISTUSKUURI
Tehokas ja helppo tapa siivota elimistö kuona-aineista ja virkistyä! Viherpuhdistuskuuri kasvikunnan parhaimpien ravinnepankkien avulla! Kuurin kesto 25 päivää

Annostus:
2 kapselia 2 kertaa päivässä

Tuotteen sisältämä chlorella on ruuansulatustakin avittava, kuona-aineille kyytiä antava ja erittäin ravinteikas valinta rikastamaan ravintosi. Chlorellan nimi juontuu klorofylliä tarkoittavasta sanasta, mikä jo osaltaan antaa kunniaa sen huimalla lehtivihreä- eli krorofylliptioisuudelle.

Antioksidanttirikas chlorella edistää myös maksan toimintaa ja myös siksi se on erittäin hyvä ravitsija mm. detox- eli puhdistuskuurien aikana. Huippuravinteikkaalla, vastustuskykyäkin buustaavalla chlorellalla on kaiken muun hyvän lisäksi tutkittu olevan verisolujen tuotantoa avittavia vaikutuksia.

Tuotteen sisältämä, huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään.

Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että chlorellakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 100 kapselia
  • EAN: 6417152021021
  • Ainesosat: Ainesosat: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, pakkaskuivattu vehnänorasmehu, spirulina, chlorella, maissimaltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (titaanidioksidi). Vaikuttavat aineet / 2 kapselia: Vehnänorasmehua, 100 mg, Spirulinaa, 100 mg, Chlorellaa, 100 mg
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Detox
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen