Vahva maitohappobakteeri, 10 miljardia

75 kapselia
Vahva maitohappobakteeri, 10 miljardia
75 kapselia
25,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon maakunta vegaaninen
Nyt tarjolla vahva ja luotettava elämänkumppani.

Yksityiskohdat

Suomessa valmistettu Puhdas+ Vahva Maitohappobakteeri sisältää vastustuskyvylle synergisen ja tehokkaan koostumuksen sinkkiä sekä neljää eri maitohappobakteeria.

Tämän tuotteen sisältämä sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

Vahva maitohappobakteerikimara on noussut suureen suosioon suoliston hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä arvostavien asiakkaidemme keskuudessa.

Tämä mahtava maitohappobakteerivalmiste on koostumukseltaan aivan eliittijoukkoa: se sisältää 10 miljardia elävää maitohappobakteeria / kapseli.

PS: Tiesithän, että suoliston kunnolla on suora vaikutus aivojen toimintaan ja sitä kautta esimerkiksi mielialaan? Kun pidät hyvää huolta suolistosi bakteerikannasta, huolehdit samalla terveydestäsi varsin monipuolisesti.

Annostus:
Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa.

Ethän ylitä annostusta, kiitos.

Tämä tuote ei laisinkaan sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita.

Kotimaiset Puhdas+ -tuotteet ovat tunnettuja puhtaudestaan, korkealaatuisuudestaan ja lisäaineetomuudestaan. Näiden mahtituotteiden valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 75 kapselia
 • EAN: 6430050003937
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Maitohappobakteeriseos, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sinkkisitraatti, riisijauho.

  Tämä tuote ei laisinkaan sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita.

  Ravintosisältö / vuorokausiannos (1 kapseli)
  Lactobacillus rhamnosus, 5 miljardia elävää bakteeria
  Bifidobakterium lactis, 2 miljardia elävää bakteeria
  Lactobacillus reuteri, 1 miljardi elävää bakteeria
  Lactobacillus casei, 2 miljardia elävää bakteeria
  Sinkki, 10 mg (100 %*)

  * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, maakunta, vegaaninen