Vahva kurkumiini (vahva kurkuma), 36 g

60 kpl
Vahva kurkumiini (vahva kurkuma), 36 g
60 kpl
42,95 €
( 1 193,06 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton vegaaninen
Tehokasta kurkumaa vastustuskyvynkin tueksi.

"Loistava tuote flunssan estoon. samalla paranee nivelkivut polvista ja vastustuskyky nousee kohisten."

- Sini

“Kaikkeen kolotukseen ja tulehduksen poistoon kehosta- luottotuote!”

- Jenni

Yksityiskohdat

BCM 95 uute - todella vahva ja hyvin imeytyvä kurkkumiiinivalmiste pitää hyvää huolta luista ja nivelistäsi, muiden terveysvaikutusten ohella.

Biomedin Vahva Kurkumiini haastaa yhdellä iskulla kaikki muut kurkumavalmisteet tehokkuudellaan, imeytyvyydellään ja pitkävaikutteisuudellaan.

Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, joka kannattaa oitis napata "sisäiseksi sankarikseen".

Kurkuman hyödyt ja käyttö terveyden tukena:
Maustekäytön lisäksi kurkuman ansiot terveyden tukena ovat yltäneet viime aikoina paljon entistä laajempaan tietoisuuteen.

Kurkuman käytön hyödyt perustuvat suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, joka pitää huolta luista ja nivelistäsi. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.


Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!

Vahvan Kurkumiinin sisältämällä BCM 95 -uutteella on monia etuja ja laajin tutkimustieto takana.

Kurkuma on päivän kuuma sana ravintolisissä. Kurkumalla on valtava määrä terveysvaikutuksia ja se kiinnostaa tutkijoita eripuolilla maailmaa.

Pelkästään vuosina 2000-2013 siitä on tehty tuhansia tieteellisiä tutkimuksia. Kurkumavalmisteiden ongelmana on kuitenkin niiden vähäinen imeytyvyys suun kautta otettuna, joka johtuu siitä, että kurkumiini metaboloituu nopeasti ja sen imeytyvyys verenkiertoon on heikkoa. Tämä aiheuttaa sen että kurkumiinia kulkeutuu riittämättömiä määriä haluttuun kohteeseen tai elimeen.

Biomed Vahva Kurkumiini BCM 95 extract on täyttä tavaraa alusta loppuun! Monia valmisteita on jo markkinoilla mutta Biomed on halunnut tuoda huipputehokkaan, tutkitun ja dokumentoidun tuotteen valikoimiinsa. Biomedin vahva kurkumiini sisältää vahvan kurkumauutteen lisäksi kurkuman eteerisiä öljyjä jotka ratkaisevasti parantavat sen tehoa, vahvuutta ja imeytyvyyttä. Tämä kurkuminoidien ja eteeristen öljyjen uutos on patentoitu BCM 95.

Biomedin Vahva Kurkumiini sisältää:
86% kurkuminoideja
7-9% kurkuman eteerisiä öljyjä

Kurkuma+kurkuman eteerinen öljy = 100-prosenttisen luonnollinen kurkumavalmiste.

Yhdisteen biologinen hyötyosuus suun kautta otettuna on huomattavasti parempi kuin tavanomaisen kurkumavalmisteen ja lisäksi pitoisuudet verenkierrossa kestävät useiden tuntien ajan.

Annostus:
1 kapseli 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä tai asiantuntijan ohjeiden mukaan. 1 kapseli sisältää 500 mg standartoitua BCM 95™ kurkumauutetta (95 % curcuminoid complex).

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kpl
 • EAN: 6417152000118
 • Ainesosat:

  Ainesosat/kapseli:
  Standardoitu kurkumauute (BCM-95), kapseli: (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), puhdistettu vesi, kiinteyttämisaine (kaliumasetaatti)

  Annostus:
  1 kapseli 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä tai asiantuntijan ohjeiden mukaan. 1 kapseli sisältää 500 mg standartoitua BCM 95™ kurkumauutetta (95 % curcuminoid complex).

  Biomedin Vahva Kurkumiini sisältää:
  86% kurkuminoideja
  7-9% kurkuman eteerisiä öljyjä

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kurkuma
 • Ominaisuudet: lisäaineeton, vegaaninen