Urticalcin - nokkostabletti, 50 g

500 tablettia
Urticalcin - nokkostabletti, 50 g
500 tablettia

Normaali hinta: 18,95 €

Special Price 15,95 €

( 319,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton
Voimaa luonnosta!

"Nämä valmistavat minua ensi kevättä varten. Ei allergiat vaivaa, kun alkaa hyvissä ajoin tällä legendaarisella tuotteella vahvistamaan immuniteettiaan allergeeneja vastaan!"

- Heidi“Paras apu allergiaan ja heinänuhaan! Myös auttaa eläinallergisia!”

- Miska

Yksityiskohdat

Tehosta kalsiumin imeytymistä luustoon, vahvista kynsiä ja hiuksia. 

Tuoreena kerättyä nokkosta sekä kalsium- ja natriumsuoloja. Urticalcin nimi tulee nokkosesta (Urtica dioica).
Urticalcin auttaa kalsiumin imeytymistä elimistössä ja tukee hiusten ja kynsien kasvua, se on valimistettu tuoreesta nokkosesta.

Nokkonen edistää sydämen ja verenkiertoelimistön terveyttä sekä vahvistaa immuniteettia! 
Nokkonen on hyväksi hengitysteille, iholle, eturauhaselle ja nivelille sekä uudistaa kehoa ja vahvistaa luustoa, kynsiä ja hiuksia!
Kalsium on yksi tärkeimmistä kivennäisainesta elimistössämme, josta 99% löytyy luustosta. Se on myös tärkeä osa monissa aineenvaihdunnan reaktiossa kuten hermo- ja lihassolujen toiminnassa. Kalsiumia saadaan ravinnosta, mutta joskus sen imeytyminen on puutteellista. Urticalcin tukee kalsiumin imeytymistä ravinnosta. Urticalcin tabletti on pieni kooltaan ja se on helppo nielaista tai imeskellä.

Annostus: 2-4 tablettia kolmesti päivässä. 

Tuote sisältää laktoosia, ei suositella laktoosi intoleranteille tai vegaaneille.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää ja tärkeää on myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 500 tablettia
  • EAN: 6422100086823
  • Ainesosat: Ainesosat: laktoosi, nokkoshierre 10%, tärkkelys, stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kalsiumkarbonaatti, piidioksidi, kalsiumfosfaatti, natriumfosfaatti.
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Kalsium
  • Ominaisuudet: gluteeniton