Salvisan - salviauute, 50 ml

Salvisan - salviauute, 50 ml
18,99 €
( 379,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Helpotusta vaihdevuosioireisiin

Yksityiskohdat

Salviasta tehonsa saava Salvisan on aikuisten naisten oma troppi! Salviaa on käytetään tuomaan helpotusta vaihdevuosien kuumiin aaltoiluihin sekä liialliseen hikoiluun.

Salvia (Salvia officinalis) on tunnettu mausteyrtti, mutta sillä on myös pitkä historia kasvilääkinnässä. Salvia kasvaa helposti, mutta parhaiten se viihtyy Välimeren ilmanalassa, mistä se onkin kotoisin.

Salvisan parantaa naisellista elämänlaatua vaihdevuosien aikana. Sillä on lievä hikoilutaipumusta ja kuumotusta (kuumia aaltoja) tasaava vaikutus. Salvisan-uutetta voidaan käyttää myös suun ja nielun desinfiointiin.

Salvisanin sisäistä käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana koska se saattaa hillitä maidon eritystä. Annostus:
Sisäisesti 10-20 tippaa 3 kertaa päivässä veden kera. Suun purskutteluun 25 tippaa puoleen kahvikupilliseen vettä 2-3 kertaa päivässä.Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6422100066023
  • Ainesosat: Ainesosat: Salviauute 100%.
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen