Havupuu-uute, 50 ml

Havupuu-uute, 50 ml
19,99 €
( 399,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen villi
Terveyttä ja elinvoimaa Suomen metsistä!

Yksityiskohdat

Antioksidanttirikas ja vahvistava Havupuu-uute saa voimasi valloilleen ja tuo lisää elinvoimaa elämääsi! Tämä luonnosta voimansa ammentava Havupuu-uute on tutkitusti puhdas ja teholtaan ylivertainen tuote.

Puhdistamon Havupuu-uute on huippulaatuinen supervahvuuteen tiivistetty tuplauute, joka on valmistettu suomalaisesta, nuoresta männynkuoresta.

Uute sisältää erittäin runsaasti nuoren, elinvoimaisen männynkuoren terveyttä edistäviä yhdisteitä eli fenoleita kuten resveratrolia, bioflavonoideja ja proantosyanidiineja (OPC).

Havupuu-uutteen ORAC*: 50 000 umol TE/100g.

Tuote on uutettu sekä kuumassa vedessä, että alkoholissa. Tällöin tuotteeseen on saatu sidottua männynkuoresta valtava määrä hienoja kehollemme terveellisiä tehoaineita. Uuttamisen jälkeen tuote tiivistetään voimakkaasti, jolloin ylimääräinen vesi haihdutetaan pois. Näin tehoaineiden määrä kasvaa suhteessa entisestään ja tuoteesta tulee huomattavasti riittoisampi.

Puhdistamon Havupuu-uutetta voidaan käyttää sisäisen käytön lisäksi myös ulkoisesti. Sitä voidaan käyttää hyvin esimerkiksi itsetehdyn kosmetiikan tehoaineena. Vaikuttavat aineet imeytyvät hyvin myös ihon lävitse, jolloin tuotetta on mahdollista käyttää myös paikallisesti mahdollisille ongelma-alueille. Tuotetta ei pidä kuitenkaan koskaan käyttää sellaisenaan rikkinäiselle iholle.

Näin käytät havupuu-uutetta:
1 pipetillinen (1 ml) 2 kertaa päivässä. Päiväannos sisältää 200mg Männynkuoriuutetta, josta 100mg proantosyanidiineja. Tuote voidaan sekoittaa veteen, mehuun, kahviin, teehen tai muuhun nesteeseen. Se sopii mainiosti myös smoothiejuomiin.

Pullollisessa on 25 päiväannosta.

Havupuu-uutteen raaka-aine, nuori männynkuori kerätään hellästi käsin Suomen Lapista. Tuote valmistetaan ja pullotetaan myös Suomessa. Kyseessä on siis täysin kotimainen huipputuote.

Männynkuori saattaa jossain olosuhteissa kerätä itseensä raskasmetalleja. Puhdistamon Havupuu-uute on testautettu akkreditoidussa laboratoriossa. Siinä ei ole minkäänlaisia havaittavia jäämiä raskasmetalleista. Vain täysin puhdas on tarpeeksi laadukasta.

Tuotteen valmistanut Puhdistamo on keskittynyt erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin. Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta, unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo on tuotteiden käyttäjille yhtä kuin laatutakuu.

Menikö pipetti tukkoon? Ei hätää!

Puhdistamon uutteet ovat täyttä tavaraa ja näin ollen niiden kuiva-ainepitoisuus on todella korkea. Tästä syystä joskus pipetit tahtovat tukkeutua juurikin tuon kuiva-aineen paakkuntumisen takia. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen. Pipetin saa auki liottamalla sitä hetken aikaa kuumassa vedessä ja spruuttailemalla sitä muutaman kerran. Näin pipetti toimii taas mainiosti ja tuote on heti käyttövalmis.

Uusia pipettejä tulee tuotteisiin piakkoin, mutta mikäli vahinko sattuu kohdallesi, käytä edellämainittua kikkaa :)Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039220645
  • Ainesosat: Ainesosat: Vesi, alkoholi (20%), männynkuoriuute
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Havupuu-uute
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen, villi