Harmonella - naisten voimajuoma, 200 ml

Harmonella - naisten voimajuoma, 200 ml

Normaali hinta: 20,95 €

Special Price 14,50 €

( 72,50 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu maakunta vegaaninen
Naiselliseen elinvoimaisuuteen ja tasapainoon.

Yksityiskohdat

Naisellista elinvoimaa vahvistavia ja tasapainottavia yrttejä sisältämä puhtijuoma on tarkoitettu aivan erityisesti aikuisten naisten elämänlaatua parantamaan. Kotimaisista yrteistä koottu tehokimara saa sisäisen kauneutesi kukoistamaan - eikä teen lainkaan hallaa ulkosellekaan kuorelle.

Olisiko tämä Sinunkin valintasi matkalla kohti tyyneyttä ja mielenrauhaa? Arvoisa lukija. Frantsilan Luomuyrttitila ei ole lainsäätäjän mukaan lääketehdas. Tästä johtuen valmistamamme tuotteet kuuluvat elintarvike-, tai kosmetiikkalain alaisiin tuotteisiin. Koska laki rajoittaa elintarvikkeiden sairauksia parantavien tai terveyttä edistävien vaikutuksien esille tuomisen markkinoinnissa, emme voi niistä myöskään tässä kertoa.

Käyttö: 1 rkl (n.5ml) 2 kertaa vuorokaudessa tai tarvittaessa. Suositellaan käytettäväksi 2 - 4 viikon jaksoina.

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384040800
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Alcohol (alkoholi)*, Vaccinium myrtillus (mustikka, mehu), Urtica dioica (nokkosen lehti, uutos)*, Vaccinium vitis-idaea (puolukka, mehu)*, Melissa officinalis (sitruunamelissan lehti, uutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, uutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, uutos)*, Empetrum nigrum (variksenmarja, mehu)*, Alchemilla vulgaris (poimulehti, uutos)*, Lamium album (valkopeippi, uutos)*, Rubus idaeus (vadelman lehti, uutos)*, Rosa canina (ruusunterälehti uutos)*.

  * = Luomua

  Tuoremehut 52% Yrttiuutteet 48%:

  Mustikkamehu
  Puolukkamehu
  Nokkosen lehti 
  Sitruunamelissan verso 
  Variksenmarjamehu
  Puna-apilan kukka
  Kehäkukan kukka
  Poimulehti
  Valkopeippi
  Vadelman lehti 
  Ruusun terälehti
  Lopullinen etanolipitoisuus noin 13 til-%

  Marjatuoremehut ja yrtit ovat kaikki kotimaista luomutuotantoa. 
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
 • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, maakunta, vegaaninen