Echinacea-kurkkusuihke, 30 ml

Echinacea-kurkkusuihke, 30 ml
12,95 €
( 431,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Desinfioi nielua

“Kätevä käheän kurkun kosteuttaja! Kannattaa alkaa käyttää viimeistään, kun flunssan ensioireet ilmaantuvat.”

- Saija

“Tää on ihan mahtava flunssassa ja vielä parempi ennen sitä. Toimii myös todella hyvin lentokoneessa, jossa kurkku tahtoo kuivua helposti.”

- Mikko

“Ihan paras alustavien flunssa-oireiden karkottamiseen, toimii melkein joka kerta! “

-Anna/

“Tämä on meillä niitä harvoja troppeja, joita esiteini-ikäiset lapsenkin suostuvat flunssan oireiden karkotukseen käyttämään. Tosi kätevä suihke, joka helpottaa flunssavaivoja kurkussa.”

-Heidi

“Superhyvä flunssan karkoittaja, aina reisussakin mukana”

- Sanna

 

Yksityiskohdat

Täysin luonnonmukainen kurkkusuihke vaikuttaa nopeasti ja juuri oikeassa paikassa desinfioiden kurkkua. Tuotteen pitkä suutin osa ohjaa suihkeen juuri oikeaan paikkaan ja sitä on helppo käyttää. Kurkkusuihkeessa on miellyttävän raikas piparmintun maku.

Kurkkusuihkeessa on kolmiosainen vaikutus: punahattu torjuu kurkun karheutta, salvia desinfioi nielua ja miellyttävä piparminttu raikastaa hengityksen ja tuo samalla hyvän maun suuhun.

Käyttöohje:
Kiinnitä erillinen suutin pulloon. Ennen käyttöä paina sumutinta 2-3 kertaa, jotta saat pumpattua uutteen pullosta. Laita suutin suuhun ja paina sumutinta. Pitkä suutin vie uutteen optimaalisesti nieluun.

Echinacea kurkkusuihke ei sovi mykerökukka-allergisille. Annostus:
aikuiset ja yli 12 vuotiaat 2 suihketta nieluun 6-10 kertaa päivässä.

Huomioitavaa:
Käytettävä 4 kk:n kuluttua avaamisesta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos

Lisätiedot

  • EAN: 7610313391042,7610313427642
  • Ainesosat: Aineosat: Punahattu-uute, sorbitoli, salviauute, etanoli, soijalesitiini, piparminttu, sukroosilauraatti, luonnolliset aromiaineet (limoneeni, linalooli). 100% luonnollinen koostumus.
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Flunssa
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen