Avena sativa - kauranversouute, 50 ml

Avena sativa - kauranversouute, 50 ml
12,95 €
( 259,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Rauhoittava, tasapainottava

Yksityiskohdat

Avena sativa -kauranversouute tasapainottaa sekä mieltä että hormonitoimintaa. Sitä käytetään tukemaan hermoja silloin, kun olo on jännittynyt tai ylikuormittunut. Avena Sativa rauhoittaa ylivirittynyttä ja auttaa pois oravanpyörästä.

Hermoja rauhoittavia Avena sativa-tippoja voi nauttia ennen jännitävää tilannetta. Siksi tämä tuote onkin tunnettu myös nimellä "jännittäjän tippa". Hermojen lisäksi avena sativa eli kauranversouute rauhoittaa myös vatsaa, joka tiukoissa tilanteissa saattaa muutenkin myllerrellä.

Vaikka kaura (Avena sativa) onkin yleinen ravintokasvi, sillä on lisäksi erittäin hyödyllisiä, itselääkintään sopivia ominaisuuksia. Kaura sisältää monia vaikuttavia aineita kuten mm. gramiini-nimistä alkaloidia. Runsaimmin näitä kasviaineita on kasvin kukkivassa versossa, josta Vogelin Avena sativa valmistetaan.

Vinkki uudeksi vuodeksi:
Avena sativa rauhoittaa myös paukkuarkoja koiria!

Annostus:
10-15 tippaa 3-5 kertaa päivässä veden kera.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6422100052422
  • Ainesosat: Ainesosat: Kauranversouute 100%.
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen