Sinkkiasetaattisuihke, 20 ml

Sinkkiasetaattisuihke, 20 ml

Normaali hinta: 14,50 €

Special Price 12,33 €

( 616,50 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Vastustuskyky korkealle ja lentsut loitolle sinkkiasetaattisuihkeen avulla!

Yksityiskohdat

Bertil´s -sarjan kaksitehoinen Bertil´s Sinkkiasetaattisuihke sisältää myös hyvin imeytyvää sinkkibisglysinaattia. Tässäpä siis mahtituote lentsujen loitontamiseen: suihki suoraan suuhusi ja totea teho!

Vastustuskyky korkealle ja lentsut loitolle sinkkiasetaatin avulla! Immuunipuolustustajanasi taistelevat kaiken maailman lentsuja vastaan tässä mahtisuihkeessa sinkkiasetaatti ja sinkkibiglysinaatti. Testaa ja totea teho!

Sinkin tiedetään vaikuttavan kahdella tavalla vastustuskykyymme. Sinkin nopeaa vaikutusta ulkoisiin taudinaiheuttajiin on hyödynnetty vuosikymmenten ajan. Suuhun  liukenevalla sinkillä on välitön vaikutus suun, nielun ja ruokatorven limakalvoilla pesiviin taudinaiheuttajiin. Siksi sinkkiä on hyvä nauttia akuuttiin tarpeeseen hitaasti imeskellen pieniä määriä useita kertoja päivässä.

Sinkin erilaiset kemialliset muodot vaikuttavat eri tavoin. Sinkkiasetaatti on osoittautunut parhaaksi, kun tavoitteena on ulkoiset vaikutukset limakalvoilla oleviin taudinaiheuttajiin. Sinkkiasetaatin teho perustuu sen ominaisuuteen liueta nopeasti ns. ioniseen, aktiiviseen muotoon. Vaikutuksen voi huomata sinkille tyypillisenä poltteen tunteena suun takaosassa. Voimakkaasta ionisoitumisesta johtuen sinkkiasetaatin imeytyminen ruuansulatuskanavasta verenkiertoon on heikko. Sinkkiasetaatin pitkäkestoiset terveysvaikutyukset ovat tästä syystä vaatimattomat.

Annostus: 1 suihkaus kurkkuun tarvittaessa.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ethän myöskään jätä putelia perheen pienimpien ulottuville.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 6416227022055
  • Ainesosat:

    Vesi, emulgointiaine glyseroli, makeutusaine ksylitoli, sinkkibisglysinaatti 5 %, sinkkiasetaatti 2 %, piparminttuaromi, makeutusaine stevioliglykosidit, säilöntäaineet E211, E202.

    Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria, hiivaa eikä eläinperäisiä aineosia.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Sinkki
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen