Sinkki-echina-C-vitamiinisuihke, 20 ml

Sinkki-echina-C-vitamiinisuihke, 20 ml
14,95 €
( 747,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Suihkauta vastustuskyky voimakkaaksi!

Yksityiskohdat

Puhdas+ Sinkki & Echina & C-vitamiini on helppokäyttöinen vastustuskyvyn boostaaja, jolla saat kätevästi ja tehokkaasti imeytettyä terveellisiä aineksia koko perheelle. Suuhun suihkautellessa sinkki tuhoaa haitallisia bakteereja suussa ja nielussa sekä estää niiden uudelleen kasvua.

Tämä tuote on mieletön kombo, se sisältää sinkin lisäksi myös auringonhattu-uutetta sekä c-vitamiinia, joka tukee immuniteettia ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Puhdas+ sinkkisuihke on säilöntäaineeton, koska sen sisältämät puolukka ja pihlajanmarja toimivat luonnon omina ”säilöntäaineina”.Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 6430050003586
  • Ainesosat: Ainesosat: Vesi, ksylitoli, puolukkamehutiiviste, L-askorbiinihappo, auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), pihlajanmarjamehutiiviste, sinkkibisglysinaatti. Ei sisällä laktoosia, hiivaa, gluteenia, sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia eikä soijaa.

    ingredienser:

    Vatten, xylitol, lingonsaftkoncentrat, L-askorbinsyra, solhattsextrakt (Echinacea purpurea), rönnbärssaftkoncentrat, zinkbisglysinat. Sötad med xylitol. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. 

    Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, majs eller soja. Passar för vegetarianer. 

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen