Imeskeltävä kelasin sinkki, 72 g

Imeskeltävä kelasin sinkki, 72 g
7,95 €
( 110,42 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Piparmintunmakuinen imeskeltävä sinkkitabletti!

Yksityiskohdat

Huom: Valioravinto on nimennyt lisäravinteensa uudelleen, yrityksen perustajan mukaan Bertil's:ksi. Tästä johtuen meillä on tällä hetkellä kaupasta riippuen näitä tuotteita molemmilla nimillä myynnissä. Itse tuote on kumminkin täysin sama.

Piparmintunmakuinen imeskeltävä sinkkitabletti!
Tuplateho imeskeltävästä kelasin sinkistä: Imeskeltäessä sinkillä on välitön ulkoinen vaikutus suun ja nielun limakalvoilla pesiviin taudinaiheuttajiin. 
Aminohappokelatoitu sinkki imeytyy edelleen tehokkaasti verenkiertoon ja vahvistaa pitkäkestoisesti vastustuskykyä. Sinkki on elimistön rakennus- ja uudistumistoimintojen kannalta välttämätön aine. Sen tarve kasvaa fyysisen rasituksen yhteydessä sekä raskauden ja imetyksen aikana. Sinkkitabletteja suositellaakin juuri lasta odottaville ja imettäville äideille, aktiiviurheilijoille, iho-ongelmaisille ja yli 50-vuotiaille miehille. 
Tiesitkö että: sinkki edistää normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa, normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa, kognitiivista toimintaa, DNA-synteesiä, hedelmällisyyttä ja lisääntymistä, makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä rasvahappoaineenvaihduntaa
Annostus:  Akuuttiin tarpeeseen: 1 imeskelytabletti 3 kertaa päivässä enintään 7 päivän ajan. Säännöllisessä käytössä: 1 imeskelytabletti päivässä. 
Vuorokausiannos 1-3 tabl sisältää:  10-30mg sinkkiä
Brändi: Valioravinto
Alkuperämaa: Suomi
 
Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6416227014654
  • Ainesosat: Ainesosat: Makeutusaine ksylitoli, sinkkibisglysinaatti 17%, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, luontainen piparminttuaromi.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Sinkki
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen