Digestive Enzyme Complex, 31 g

50 kpl
Digestive Enzyme Complex, 31 g
50 kpl
20,90 €
( 674,19 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Tämän tuotteen ruuansulatuksesi ostaisi

Yksityiskohdat

Digestive Enzyme Complex-kasvientsyymikapselet ovat ruuansulatuksesi ylin ystävä! Mm. sisältämänsä fenkolin ansiosta ne avittavat ruuansulatuksen toimintaa ja auttavat kehoa puhdistautumaan kuona-aineiden poistumistakin kirittämällä.

Digestive Enzyme Complex-kasvientsyymit ovat toiminnaltaan stabiileja ja toimivat laajalla pH-alueella (happamuusaste) koko ruoansulatuskanavassa. Tämä monipuolinen ja yrteillä buustattu entsyymikimara on suunniteltu pilkkomaan proteiineja, tärkkelystä - ja niiden lisäksi vieläpä vaikeasti sulavia oligosakkarideja (esim. raffinoosi) ja disakkarideja sekä laktoosia ja sakkaroosia. Magnifood Complexin kasvis-yrttiyhdistelmä tukee ja vahvistaa entsyymien ruuansulatusta tehostavaa vaikutusta.

Annostus: 2 kapselia päivän pääaterian yhteydessä, 1 kapseli pienempien aterioiden kanssa.

Mitkä ihmeen entsyymit?
Kropassamme suorastaan vilisee miljardeja entsyymejä - siis enemmän kuin Vilkkilässä kissoja.

Mutta mitä ne entsyymit oikein ovatkaan? No nehän ovat aineita, joiden tehtävänä on vilkastuttaa kehossamme kemiallisia reaktioita (ne toimivat siis katalyytteinä). Pikkuruiset, moninaiset entsyymit pitävät majaansa kaikkien solujemme sisällä. Entsyymit suurena tekijänä kehon kemiallisissa reaktioissa.

Jos kropassamme ei olisi entsyymejä lainkaan, tapahtuisivat kaikki kehomme kemialliset reaktiot liian hitaasti, jolloin soihdut ns. sammuisivat taatusti.

Jotta entsyymitoiminta kehossamme kukoistaisi, pH-arvon, lämpötilan sekä suolapitoisuuden pitää olla kohdillaan. Jos asia ei ole näin, entsyymit passivoituvat eikä silloin kunnian kukko laula!

Yksi entsyymien päähommista kehossamme on ruuan pilkkominen - sen varmistaminen, että elimistömme saisi nauttimiemme aterioiden tärkeät ravintoaineet hyötykäyttöön. Ruoansulatusentsyymejä erittyy ruoansulatuskanavasta (mahalaukku, suolisto ja haima) ja juurikin nämä tuikitärkeät entsyymit pilkkovat ravintoa pikkuruisiksi palasiksi.

Entsyymit puuhaavat mukana myös mm. solumuodostuksessa ja ne osaltaa suojaavat elimistöä haitallisilta bakteereilta.

Vähäravinteiset ruuat, esimerkiksi niin sanotut höttöhiilarit aiheuttavat osaltaan nykyajan ihmisillä entsyymipuutoksista. Ravinneköyhä ruoka kerryttää kehoon kuona-aineita, josta saattaa seurata ylipainoa ja entsyymien häviämistä entisestään. Myös esimerkiksi stressi on vireän ja asiallisen entsyymitoiminnan vihollinen.

Entsyymipuutoksista tunnetuin lienee laktoosi-intoleranssi, jossa suolistossa olevien liian entsyymien määrä saa olon olminkaltaiseksi. Jos tietty entsyymi puuttuu kokonaan, aiheuttaa se allergisen reaktion (jolloin järkevää on karttaa ravintoa, jossa ongelmia aiheuttavaa entsyymiä on.)

Kehonsa entsyymitoimintaa voi vireyttää vaikkapa Ruohonjuuresta löytyvin apajin! Mm. tämä tuote on fiksu valinta terveytensä tueksi!Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 50 kpl
 • EAN: 5060203790677
 • Ainesosat: Ainesosat: Kasviskuorilo, Ei sisällä täyteaineita,sidosaineita, gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa, hiivaa, säilöntäaineita, keinotekoisia makeutusaineita. Sopii myös vegetaristeille ja vegaaneille.

  RAVINTOSISÄLTÖ: 2 KAPSELIA MAGNIFOOD COMPLEX 900mg

  SISÄLTÄÄ

  Fenkolin siemen 200mg
  Ohranorasjauhe 200mg
  Stabiloitu riisinlese 200mg
  **Inkiväärin juuri (kylmäkuivattu) 100mg
  Latva-artisokan lehti (kylmäkuivattu)100mg
  Kardemumman siemenjauhe50mg
  Keltakatkeron juurijauhe 50mg
  ** Luomusertifioitu
  Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kuorilo)236mg
  Proteaasi (A. oryzae) 14690 HUT 55.2mg
  Amylaasi (A. oryzae) 2545 DU 33.8mg
  Laktaasi (A. oryzae) 727ALU 14.6mg
  Glukoamylaasi (A. niger) 6.5 AGU 14.6mg
  Alfagalaktosidaasi (A. niger) 109 GaIU 14.6mg
  Proteaasi (A. niger) 36 SAPU13.6mg
  Invertaasi (S. cerevisiae) 291 SU 6.6mg
  Lipaasi (C. rugosa) 349 FIP 3.8mg
  Glukoamylaasi (R. oryzae) 0.72 AGU 2.2mg
  Lipaasi (A. niger) 7.27 FIP 0.3mg
  Lipaasi (R. oryzae) 7.27 FIP 0.3mg
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Entsyymivalmisteet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen