Omega Cardi

Omega Cardi

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Kalaöljyä ja vitamiineja sisältävä ravintolisä!

Yksityiskohdat

Bioteekin Omega Cardi sisältää monipuolisen koostumuksen sydämen ja verisuonten hyvinvoinnille tärkeitä vaikuttaja-aineita: kalaöljyä ja vitamiineja.

Hyväksytty terveysväite:

EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa, kun päiväannos on 250 mg. B6- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia veren punasolujen muodostumista ja foolihappo edistää normaalia veren muodostumista.

Annostus:

1 kapseli 1–2 kertaa päivässä; niellään kokonaisena veden kera, mieluiten ennen ateriaa.

Bioteekin Omega Cardille on myönnetty Friend of the Sea -sertifikaatti osoituksena, että se on valmistettu kestävän kehityksen periaattein tuotetusta kalaöljystä.

Käyttörajoitus:

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

Säilytysohje:

Huoneenlämmössä auringonvalolta ja kosteudelta suojattuna.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6413620600262
 • Ainesosat: Ainesosat: Etyyliesteröity kalaöljy Liivate (kapseli, naudasta) Emulgointiaineet (glyseroli, lesitiini (soijasta)) Paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi) Luontainen K2-vitamiinivalmiste (MenaQ7) Pyridoksiinihydrokloridi Väri (rautaoksidi, kapselikuoressa) Syanokobalamiinivalmiste Foolihappo.

  Vaikuttavat aineet, vuorokausiannos sisältää (1-2 kaps.)

  Kalaöljy 1000–2000 mg,
  josta omega-3-rasvahappoja 630–1260 mg,
  josta EPA:aa1 360–720 mg ja DHA:ta2 180–360 mg
  K2-vitamiini 25–50 µg (33-67 %3 )
  B6-vitamiini 2,1—4,2 mg (150-300 %3 )
  Foolihappo 300–600 µg (150-300 %3 )
  B12-vitamiini 4–8 µg (160-320 %3 )
  1 Eikosapentaeenihappo
  2 Dokosaheksaeenihappo
  3 Vertailuarvosta.
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Omega-öljyt
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon