Menoforce strong salviatabletit, säästöpakkaus

90 tablettia
Menoforce strong salviatabletit, säästöpakkaus
90 tablettia
64,95 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Menoforce Strong - vaihdevuosi-ikäisen varma valinta!

Yksityiskohdat

Luonnollista tukea aikuiselle naiselle saat käden käänteessä näistä klassikkomaineeseen kivunneista A. Vogelin Menoforce Strong-salviatableteista.

Menoforce Strong on luonnollinen, teholtaan ylivertainen apu kuumiin aaltoinen ja liikahikoiluun.

Kyseessä on luonnon aineksista loihdittu vahva salviavalmiste, joka tasapainottaa omaa hiipuvaa estrogeenituotantoa. Menoforce on valmistettu tuoreesta salviasta.

Salvia (Salvia officinalis) on tunnettu mausteyrtti, mutta sillä on myös pitkä historia kasvilääkinnässä. Salvia kasvaa helposti, mutta parhaiten se viihtyy Välimeren ilmanalassa, mistä se onkin kotoisin. Vaihdevuosia kiusaavat tuntemukset kuten liikahikoilu, kuumat aallot ja kuumotus johtuvat estrogeenin hiipumisesta. Menoforcella on näitä tuntemuksia tasaava vaikutus. Monet keski-ikäiset naiset kokevat sen käytön miellyttäväksi ja yleisesti oloa lievittäväksi.

Annostus: 1 tabletti päivässä veden kera.

Salvia on parhaita rohtoyrttejä vaihdevuosien hikoiluun ja kuumiin aaltoihin. Sen luonnollisia hormoneja muistuttavat, estrogeenisesti vaikuttavat aineosat käyttävät elimistössä samoja viestintäreseptoreita kuin estrogeenit. Siksi se hillitsee tehokkaasti hikoilua, kuumotusta ja muita vaihdevuosien ikäviä tuntemuksia.

Yhdessä Menoforce Strong -tabletissa on 1083 milligrammaa tuoretta luomulaatuista salviaa, mikä on moninkertainen määrä aiempiin valmisteisiin verrattuna. Salvia tunnetaan eritystoimintaa hillitsevänä rohtokasvina.

Pitkäaikaiseen käyttöön, tukihoidoksi Menoforce Strong -salviatabletti soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön sillä sitä on poistettu haitallinen tujoni. Annostukseksi riittää yksi tabletti päivässä. Sitä voi myös mainiosti käyttää ravintolisänä hormonikorvaushoidon tueksi. Koska Menoforce Strong ei ole estrogeenivalmiste, sillä ei myöskään ole hormonivalmisteiden sivuvaikutuksia.

Menoforce Strongin tehokkuus ja turvallisuus on testattu kliinisesti.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 90 tablettia
  • EAN: 7610313400300
  • Ainesosat:

    Ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), salvian lehtiuutejauhe 12%, emulgointiaine (rasvahappojen sakkaroosiesterit), puuvillansiemenöljy.

    1 tabletti sisältää 1083 mg salvia lehteä.

  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Ominaisuudet: vegaaninen