Magnesium-kelaatti

100 tablettia
Magnesium-kelaatti
100 tablettia
14,50 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Maanmainio magnesium!

Yksityiskohdat

Aminohappokelatoitu magnesium, joka imeytyy varmasti.

Tässä magnesiumin muodossa matkaa magnesium suoraan soluihin tehokkaasti aminohapon kyydissä, jolloin se on heti hyödynnettävissä kehossa!

Magnesium! Se on toden totta terveysvaikutuksia tulvillaan! Mahtavaa magnesiumia tarvitaan peräti yli 300 aineenvaihdunnalliseen reaktioon kehossa! Magnesium säätää hiilihydraattien, valkuaisaineiden ja rasvojen aineenvaihduntaa sekä lisää vastustuskykyä, ehkäisee suonenvetoa ja rauhoittaa hermoja ja ehkäisee stressiä. Magnesium vähentää lisäksi väsymystä ja uupumusta, edistää elektrolyyttitasapainoa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Magnesium myös tukee lihasten toimintaa sekä psykologisia toimintoja. Magnesium on kyllä kova aine! Se myös osallistuu solujen jakautumisprosessiin ja on hyväksi luustollesi ja hampaillesi.

Magnesiumin tarvetta lisäävät runsas hikoilu, raskaus ja imetys, stressi sekä runsas alkoholin käyttö ja nesteenpoistolääkkeet.

Äkkiä kokeilemaan tätä patentoitua muotoa ja ihastumaan toden teolla!

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 100 tablettia
  • EAN: 33984007000
  • Ainesosat: Aktiiviset aineet 1 tabletti: Magnesium (bisglysinaatti†, oksidi) 100 mg, 27* * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta † Albion International, Inc. Muut ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (kasvissteariinihappo), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvisglyseroli), väri (titaanidioksidi). Ingredienser: Aktiva ingredienser: 1 tablett: Magnesium (bisglycinat †, oxid) 100 mg, 27 * *% av referensvärdet för det dagliga intaget † Albion International, Inc. Andra ingredienser: Fyllmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat, karboximetylcellulosa), antikroppmedel (vegetabilisk stearinsyra), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabilisk glycerol), färg (titandioxid).
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Magnesium
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen