PhenoCur -kurkumiinivalmiste, 45 g

PhenoCur -kurkumiinivalmiste, 45 g
39,95 €
( 887,78 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton
Huipputehokas kurkumiinivalmiste terveytesi tueksi!

"Paras kurkumiini-yhdistelmä valmiste ikinä. Asiakkaat jotka tätä ovat käyttäneet moniin todella hankaliin kroonisiin vuosiakin vaivanneisiin kipuihinsa, ovat tulleet iloisina kertomaan saaneensa vihdoin avun. Monipuolisuus on myös valttia - Alfalipoeenihapolla ja Boswellia-uutteella on paljon erinomaisia hyötyjä keholle." 

- Kati

"Mainio apu olkapäävammani hoidossa. Vei kivun ja helpotti tulehdusta niin että ortopedikin ihmetteli etten ollut särkylääkkeitä syönyt!"

- Eikku

"Toimii loistavasti myös päänsärkyyn ja menkkakipuihin. Nauti kaksi tablettia. Jos kipu ei hellitä ota tunnin päästä toiset kaksi. Auttaa varmasti!"

- Pia

"Uskomattoman tehokas kivun poistaja. Lonkan limapussintulehdus parani ilman tulehduskipulääkettä."

- Masu

Yksityiskohdat

PhenoCur on luonnollinen kurkumiinivalmiste, joka tuo helpotusta esimerkiksi nivelvaivojen tuomaan epämukavaan oloon. Tuotteen teho perustuu mm. sen sisältämään, ensiluokkaiseen kurkumiiniin.

PhenoCur uutetaan kurkumasta pitkällä prosessilla laboratorioissa, jotta saadaan kurkumasta kurkumiini talteen ja kurkumiinista vielä irti sen vaikuttavia aineita, kurkuminoideja elimistön hyödyksi - Sinun terveytesikin tueksi.

Tässä piilee syy miksi tavallinen kurkumamauste ei toimi yhtä tehokkaasti kuin PhenoCur. Testaa ja totea teho!


Kurkuman hyödyt ja käyttö terveyden tukena:
Maustekäytön lisäksi kurkuman ansiot terveyden tukena ovat yltäneet viime aikoina paljon entistä laajempaan tietoisuuteen.

Kurkuman käytön hyödyt perustuvat suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, joka pitää huolta luista ja nivelistäsi. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.


Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!

PhenoCur helpottaa oloa tehokkaasti ja luonnollisesti, ilman haittavaikutuksia.

Päiväannos 2 kapselia sisältää:
DL-fenyylialaniinia 200 mg
Boswellia serrata -uutetta 150 mg
Kurkumiiniuutetta 400 mg
Alfalipoiinihappoa 100 mgHuomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6430053740112
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kurkumiiniuute (Curcuma longa), Boswellia serrata -uute, DL-fenyylialaniini, riisijauhe alfalipoiinihappo, kasviselluloosa (kapseli), paakkuuntumisenestoaineet (piioksidi, kasviperäinen magnesiumstearaatti).

  Päiväannos 2 kapselia sisältää:
  DL-fenyylialaniinia 200 mg
  Boswellia serrata -uutetta 150 mg
  Kurkumiiniuutetta 400 mg Alfalipoiinihappoa 100 mg
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Kurkuma
 • Ominaisuudet: gluteeniton